Manor Lords je jednou z nejžádanějších her roku 2024. Že jste o ní ještě neslyšeli? Chystá dokonce českou lokalizaci
i Zdroj: Slavic Magic
Manor Lords Novinka Manor Lords je jednou z nejžádanějších her roku 2024. Že jste o ní ještě neslyšeli? Chystá dokonce českou lokalizaci

Manor Lords je jednou z nejžádanějších her roku 2024. Že jste o ní ještě neslyšeli? Chystá dokonce českou lokalizaci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 10. 2023 11:00

Jestliže patříte mezi fanoušky středověku a zároveň vás baví strategie, potom pro vás máme jeden tip. Studio Slavic Magic právě oznámilo, že v dubnu 2024 vydá Manor Lords. A aby toho nebylo málo, vyjde včetně české lokalizace.

Reklama

Někteří z vás o Manor Lords mohli slyšet už v minulém roce, kdy vyšla jak demoverze skrze Next Fest 2022, tak u některých streamerů, kterým byla poskytnuta preview verze. Demo je ale dávno pryč a o hře se dlouhé měsíce prakticky neinformovalo. Co s ní je, kde je? Nebojte, nadále je ve vývoji a připravuje se na svůj předběžný přístup. Ten bude k dispozici od dubna 2024 na Steamu

O středověk je evidentně stále zájem, zejména ve spojení s budovatelskou strategií. Dokazuje to fakt, že jde o třetí nejžádanější hru (3. nejčastěji přidávána do seznamu přání) na platformě Steam. Pokud o ní slyšíte poprvé, pak vám ji v rychlosti představíme.

"Manor Lords je středověká strategická hra se sofistikovaným budováním města, rozsáhlými taktickými bitvami a komplexní ekonomikou a sociální simulací. Vládněte svému území jako středověký šlechtic – roční období přicházejí a odcházejí, počasí se mění a města vznikají a zanikají." Stojí v oficiálním popisku hry.

Realismus ve hře

Tvůrci slibují velké zaměření na realismus. Tím zdaleka ale nemyslí pouze propracovanou a krásnou grafickou stránku, ale také chytré počítačem ovládané postavy, destrukci okolí nebo vývoj ekonomiky a budování vesnic či velkých armád. Další informace nejdete na oficiálních stránkách hry.

Manor Lords vyjde v rámci předběžného přístupu 26. dubna 2024, skvělou zprávou pak je, že nabídne českou lokalizaci.

Galerie

Jestliže nakonec ještě hledáte nějaký pořádný stream, tak určitě musíme vyzdvihnout video od Sterakda, kde právě už v minulém roce odprezentoval více než hodinový stream. Přikládáme níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama