Mafia RTX je dalším fanouškovským remasterem, výsledek vás šokuje
i Zdroj: Illusion Softworks
Novinka Mafia RTX je dalším fanouškovským remasterem, výsledek vás šokuje

Mafia RTX je dalším fanouškovským remasterem, výsledek vás šokuje

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 1. 2024 08:00 3

Některé projekty by možná nikdy neměly vzniknout. Důkazem toho je fanouškovský remaster Mafia RTX, o který se postaral moder Baaz: Falcon. Výsledek je doslova šokující.

Reklama

Společnost Nvidia před několika dny úspěšně vydala svoji aplikaci RTX Remix. Že vám to nic neříká? V rychlosti vysvětlíme. RTX Remix dokáže velmi rychle vytvořit remaster i z více než 20 let staré hry. Samotná Nvidia veřejnosti již dříve odprezentovala několik svých projektů, vidět jsme mohli například Half-Life RTX nebo The Elder Scrolls III: Morrowind RTX. Nedávno pak svoji velmi dobrou práci ukázal i moder Slasks Psykbunker, který v RTX Remix přepracoval legendárního Maxe Payna

O vlastní “remaster” se pokusil i moder Baaz: Falcon, který svůj výtvor s nadšením zveřejnil na YouTube. Nicméně s kladným hodnocením sledujících se neshledal. Jeho výtvor patří možná mezi nejhorší projekty nadšenců, které se v posledních letech objevily. Baaz doslova zprznil českou legendu! Přikládáme video a galerii obrázků. Vlastně je tento projekt takový odstrašujícím příkladem, jak se to dělat nemá, díky bohu za naši slavnou Mafii v původním kabátku. Vlastně tady musíme vyzdvihnout i kvalitní remake z roku 2020, který připravilo studio Hangar 13.

Vytvářej ohromující RTX remastery starších her. Platforma RTX Remix je postavena na NVIDIA Omniverse™ a umožňuje modderům snadno pořizovat herní grafické podklady, automaticky vylepšovat materiály pomocí AI a rychle vytvářet ohromující RTX remastery s kompletním ray tracingem a DLSS 3.” Dočtete se na oficiálních stránkách Nvidia, kde si také RTX Remix můžete zdarma stáhnout.

Galerie screenshotů Mafia RTX

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama