Má horor Overdose něco společného se Silent Hill? Kojima něco skrývá
i Zdroj: Kojima Productions
OD Novinka Má horor Overdose něco společného se Silent Hill? Kojima něco skrývá

Má horor Overdose něco společného se Silent Hill? Kojima něco skrývá

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 12. 2023 13:20

Budou mít něco společného Silent Hill a nedávno oznámený horor Overdose? Vypadá to tak, podívejte na skrytou zprávu, která jistě něco musí znamenat.

Reklama

Kojima Productions ve spolupráci s Xboxem na The Game Awards 2023 oznámily očekávaný horor Overdose, o kterém už roky něco málo víme. První trailer toho příliš neprozradil, vidět jsme mohli několik postav, in-game gameplay ale nikoliv. A nebo jsme si jen něčeho nevšimli? Fanoušci trailer rozebrali detailněji a zjistili, že by moment, kdy na kameru mluví německý herec Udo Kiera, mohl něco skrývat.

Během jeho proslovu si toho ani nevšimnete, nicméně když si jej hodně zpomalíte, v jeho ústech se objeví několik písmen. Ty ve spojení vytvoří slovo “Atami”, což je japonské město v Šizuoka. Doslovný překlad nám dá dvě hodně zajímavá slova, “tichý" a "kopec”, neboli “silent” a “hill”. Už asi chápete, kam míříme, že?

Poslední spojení mezi Hideem Kojimou a sérií Silent Hill můžeme pamatovat v roce 2012, kdy se objevil zajímavý a velmi populární prologue P.T.. Dočasně hratelné demo mělo hráčům předvést, jak hororový a propracovaný bude dnes již zrušený Silent Hills. Od té doby Kojima a Konami nespolupracují, co má tedy slovo “Atami” v jeho nové hře znamenat? Odehraje se příběh v Overdose ve světě Silent Hill?

Overdose se blíže představí v roce 2024, co se týče data vydání, odhaduje se nejdříve rok 2025 ve verzích PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama