Letošní Call of Duty připraví Sledgehammer Games, má jít o pokračování Advanced Warfare
i Zdroj: Spite.cz
Warzone 2 Novinka Letošní Call of Duty připraví Sledgehammer Games, má jít o pokračování Advanced Warfare

Letošní Call of Duty připraví Sledgehammer Games, má jít o pokračování Advanced Warfare

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 2. 2023 23:45

Prozatím nepotvrzené informace hovoří o pokračování sci-fi dílu Advanced Warfare. Nový díl od Sledgehammer nás prý pošle do roku 2050.

Reklama

Activision v minulých dnech, i měsících několikrát zopakoval, že i v roce 2023 vydá plnohodnotný, prémiový díl série Call of Duty. Ačkoliv někteří insideři mluvili o velkém DLC k Modern Warfare 2, opravdu to vypadá na zbrusu nový díl. Uběhlo pár dní od této informace a na Redditu se objevují první zprávy o údajně letošním díle. Jen vás upozorníme, že informace v článku nejsou oficiálně potvrzené.

Nový díl má připravit studio Sledgehammer Games, a jak už se nějakou dobu spekuluje, má jít o sci-fi ( například Black Ops, jenže ten je od studia Treyarch ), v a ten má SHG studio pouze jediný, podtitul Advanced Warfare z roku 2014. Mluví se tak o jeho pokračování, údajně chystaná novinka nás prý pošle do roku 2050, kde znovu nechybí "exosuity". 

Hra má před vydáním nabídnout otevřenou betaverzi, předběžné hraní, příběhovou část a multiplayer. Svým "světem" obohatí také Call of Duty: Warzone 2.0, kde se objeví nové skiny postav, zbraně a zbrusu nová mapa. 

Uvidíme, s čím nakonec Activision přijde. Oznámení nového dílu dorazí někdy mezi květnem a červnem 2023. V roce 2024 pak svůj díl přinese studio Treyarch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama