Last Holiday vyjde v předběžném přístupu 18. května + první trailer
i Zdroj: Boomer Games
Last Holiday Novinka Last Holiday vyjde v předběžném přístupu 18. května + první trailer

Last Holiday vyjde v předběžném přístupu 18. května + první trailer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 4. 2023 14:53

Do vesnice na severu Čech se podíváme už 18. května, vyjde early access verze, co všechno nabídne? K dispozici je také první velký trailer. Už se nemůžeme dočkat, až ochutnáme Zlatochcanky 10°.

Reklama

České studio Boomer Games před pár hodinami vydalo první plnohodnotný trailer k Last Holiday, a oznámilo datum vydání předběžného přístupu. Hru si bude možné pořídit na Steamu už 18. května.

V Last Holiday zažijeme klasický vesnický život v roce 2000. Po nedodělané maturitě a rozlobeném otci zdrháme z velkoměsta do vesničky na severu Čech, kde máme babičku s dědečkem, u nich však lítost nečekejme, budou nás hnát do práce abychom vydělali peníze a neflákali se. Jenže plány zkazí setkání s kamarádem. 

Last Holiday vyjde v předběžném přístupu 18. května + první trailer
i Zdroj: Boomer Games

Last Holiday nabídne hlavní příběhovou linku, vedlejší mise, ale i spousty volného času co zrovna dělat - můžeme zajít na pivko (Zlatochcanky 10°), balit ženský na omrknout diskotéku. Chybět pak nebudou ani survival prvky, bude důležité jíst, pít, chodit na záchod a příliš se nestresovat. Jak jídlo získat bude na nás, podle oficiálního popisku hry jej můžeme najít, ukrást nebo koupit. Jako správný frajeři, pak budeme vlastnit pořádnou káru, Trabanta, na něj však pozor, může se kdykoliv porouchat a abychom s ním mohli dál dělat frajera, bude důležité jej i opravit, a samozřejmě tankovat.

Co se týče předběžného přístupu, v základu bychom měli dostat zhruba ⅓ hry. Tvůrci slibují aktualizace, kterými hru pomalu naplní obsahem. Finální vydání Last Holiday je naplánované na konec roku 2023, může se ale přesunout do roku 2024. 

Níže nový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama