Kunitsu-Gami: Path of the Goddess je nová akční strategie inspirovaná Japonskem
i Zdroj: Capcom
Novinka Kunitsu-Gami: Path of the Goddess je nová akční strategie inspirovaná Japonskem

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess je nová akční strategie inspirovaná Japonskem

David Vondráček

David Vondráček

16. 3. 2024 12:00

Studio CAPCOM už určitě znáte. Stojí za takovými tituly jako Resident Evil, Monster Hunter nebo Devil May Cry. Nyní si pro nás připravili akční titul Kunitsu-Gami.

Reklama

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess je příběhová hra pro jednoho hráče. Děj samotné hry se odehrává na hoře, kterou zasáhlo podivné zlo. Vy jste doprovod dívky, která má moc celou horu od zla očistit, a proto se musíte postarat o to, aby se jí po cestě nic nestalo. To zní docela jednoduše, kdyby se zlo proti vám tvrdě nebránilo.

Samotná Kunitsu-Gami je následně rozdělená na cyklus den a noc. Přes den procházíte horou, s dívkou zachraňujete místní obyvatele, které následně připravujete na boj. Rozdáte jim různé role, jako je třeba lučíšník nebo samuraj. Stavět můžete i různá opevnění a věže. Proč? Protože v noci vyráží zlo do boje s cílem zabít vás, ale hlavně dívku, kterou doprovázíte. Jedná se tedy o jakýsi tower defense prvek. Samotné bitvy pak mají být velmi zábavné a přinesou i určité výzvy. Čím dále navíc postupujete, tím těžší nepřátelé na vás čekají. 

“Nový příběh o Kami čeká... Kunitsu-Gami: Path of the Goddess je jedinečná akční strategická hra Kagura pro jednoho hráče inspirovaná Japonskem.”  Tak o hře mluví popisek na Steamu.

Datum vydání ještě známý není, hra ale dorazí ještě letos. Kromě PC bude dostupná i na PS5 a Xbox sérii X/S. Hra bude také dostupná první den v Game Passu. Bude ale bohužel bez české lokalizace. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama