Krafton oficiálně potvrdil vývoj nové Subnautica, vyjde v roce 2025
i Zdroj: Unknown Worlds
Novinka Krafton oficiálně potvrdil vývoj nové Subnautica, vyjde v roce 2025

Krafton oficiálně potvrdil vývoj nové Subnautica, vyjde v roce 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 11. 2023 11:30

Také už se nemůžete dočkat nového dílu ze světa Subnautica? Potom nebuďte zklamaní, pokud půjde o strategii - je to totiž velmi pravděpodobné. Nová Subnautica dorazí v první polovině roku 2025.

Reklama

Vydavatelství Krafton se pochlubilo finanční zprávou, která prozradila jeden velmi zajímavý detail. Studio Unknown Worlds již nějakou dobu pracuje na vývoji nové hry ze světa Subnautica. O tom se spekulovalo již dříve, nicméně dnes to máme konečně oficiálně.

Subnautica by měla vyjít v první polovině roku 2025,

konkrétně zmiňuje finanční zpráva. Na nový díl si tedy ještě nějakou dobu počkáme, stejně tak na oficiální odhalení. Můžeme si ale zaspekulovat, skutečně půjde o druhý plnohodnotný díl? Začátkem roku 2022 se mluvilo o chystaném projektu M, který má být tahovou strategií právě ze světa Subnautica. Pokud tedy čekáte Subnautica 3, raději zmírněte očekávání, je velmi pravděpodobné, že půjde o strategii.

Původní Subnautica vyšla v roce 2018 a šlo o jednu z nejlepších survival a budovatelských her roku. Třešničkou na dortu pro některé hráče mohla být podpora oficiální české lokalizace. Hra si v konečných recenzích odnesla velmi slušných 8 / 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama