Kotlár Security opět v akci! V zápase bez rukavic si to rozdá s influencerem Datlem
i Zdroj: Spite.cz
Článek Kotlár Security opět v akci! V zápase bez rukavic si to rozdá s influencerem Datlem

Kotlár Security opět v akci! V zápase bez rukavic si to rozdá s influencerem Datlem

Komerční sdělení
24. 10. 2023 18:00

Tohle bude řežba bez špetky slitování. Turnaj Clash of the Stars 6 nabídne poslední říjnovou sobotu souboj holých kloubů, ve kterém každá rána může rozhodnout.

Reklama

Premiérový duel bez rukavic pod organizací Clash of the Stars

Šestý galavečer Clash of the Stars se nezadržitelně blíží. V jednom z nejočekávanějších zápasu večera se utká Jaroslav Kotlár proti Marku Valáškovi, který na internetu vystupuje pod přezdívkou Datel. Oba jsou stálicemi a nepřehlédnutelnými postavami organizace. Vyhrát ale může pouze jeden. Prosadí si Jarda Kotlár svůj pouliční styl, nebo bude slavit dravé mládí v podání Datla? 

Vlastní pravidla a touha po pomstě 

Jejich osobní rozepři od začátku doprovází výživný trashtalk. Datel na předzápasové tiskové konferenci dokonce propálil Jardovo tajemství, což vyvolalo vášnivé diskuze. „Budou lítat bomby ve stylu. Pomstím se za všechno, co jste mi ty a tvůj kamarád provedli, a jak jste mě sprostě okradli,“ má jasno podsaditý bojovník a rapper. Tímto opakovaným prohlášením Kotlár naráží na údajné byznysové neshody z minulosti, na základě kterých celý zápas vznikl. 

Tihle dva mají pro strach uděláno. Svědčí o tom mimo jiné to, že se domluvili na zápase bez rukavic, takže každý dobře mířený úder bude mít maximální intenzitu a následky. Podle zákulisních informací i nejrůznějších videí dává mnohem více energie do přípravy Marek Valášek, který za poslední rok prošel po fyzické i mentální stránce úctyhodnou proměnou. 

Jarda Kotlár se bude zřejmě nejvíce spoléhat na svůj devastující KO úder a podporu v hledišti. Právě v jeho hlavě dokonce vznikla myšlenka namočit si obandážované ruce do vazelíny a následně do skla. Tento bláznivý nápad se ale naštěstí nesetkal u organizace Clash of the Stars s pochopením. O svém vítězství ale Jarda Kotlár ani v nejmenším nepochybuje. Z pohledu sázkových kurzů jde ale do zápasu jako outsider. 

Turnaj Clash of the Stars 6 je na programu už 28. října od 18:00 v pražské hale O2 Universum. A diváci se mají rozhodně na co těšit. Kromě duelu Kotlár vs. Valášek uvidí diváci znovu v akci také Karlose Bendu, Filipa Grznára, Maxe Greena, nebo Michaelu „Miss Problem“ Dostálovou, která v minulosti působila v organizaci Oktagon MMA. Na všechny zápasy si můžete už  teď vsadit u sázkové kanceláře Fortuna, která je jedním z hlavních partnerů této stále oblíbenější organizace.

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama