Konami údajně stále pracuje na remaku Metal Gear Solid 1
i Zdroj: Konami
Novinka Konami údajně stále pracuje na remaku Metal Gear Solid 1

Konami údajně stále pracuje na remaku Metal Gear Solid 1

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 1. 2024 12:00

Žádný nový díl Metal Gear Solid? Vypadá to tak. Konami se pravděpodobně na nějakou dobu zaměří na remastery a remaky starších dílů. Nejblíže k vydání má verze Delta.

Reklama

Společnost Konami se po letech své doslova neaktivity konečně pustilo znovu do vývoje her. V současné době jsou oficiálně potvrzené hry jako Silent Hill 2 Remake, Silent Hill f a nedávno oznámená kolekce Metal Gear Solid, kde největším lákadlem a prioritou je remake Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Ten podle PlayStationu vyjde v průběhu roku 2024.

Po té by podle několika na sobě nezávislých zdrojů mělo dojít k dokončení dlouho připravovaného remaku původního dílu Metal Gear Solid. Alespoň to tvrdí magazín sport.es, své informace odkazuje na zdroje blízké Konami. V tuto chvíli má být absolutní prioritou zmíněný remake Delta. Ten jak již víme, vzniká v Unreal Engine 5 a cílí na letošní rok. Co se týče remaku jedničky, ta údajně potřebuje spousty času a nevyjde dříve, než za několik let. Uniklé informace pak údajně zmiňují exkluzivitu konzole PlayStation 5 - zda pouze časově omezenou, není jasné. Níže si můžeme připomenout Deltu v parádním traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama