Konami pozměnilo tvář hlavní postavy z remaku Silent Hill 2
i Zdroj: Konami
Silent Hill 2 Novinka Konami pozměnilo tvář hlavní postavy z remaku Silent Hill 2

Konami pozměnilo tvář hlavní postavy z remaku Silent Hill 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 4. 2024 08:30

Hlavní protagonista hororu Silent Hill 2, James Sunderland, prošel vizuální změnou. Proč? To bychom se mohli dozvědět během květnové konference. Porovnání obrázků v článku.

Reklama

Jeden z nejočekávanějších hororů letošního roku, Silent Hill 2 Remake, se již představil dostatečně, stejně tak jsme mohli vidět několik zajímavých trailerů. Stále však čekáme na přesné datum vydání. Zatím, co tvůrčí celek tvrdí, že hra je prakticky hotová, vydavatelství Konami ne a ne oznámit přesné datum.

Proč? Z nějakého důvodu dochází ke změnám vizuálu. Toho se dočkal například hlavní protagonista James Sunderland, kterého všichni dobře známe. Není úplně zřejmé, proč, pravděpodobně se ale Bloober Team chtěl přiblížit původnímu vzhledu - viz porovnání níže. Obrázek č. 1 je nejnovějším, č. 2 původním remakovaným, nejníže pak originál z roku 2001. Změn si všimli fanoušci díky změnám přímo v databázi Steamu.

Pohled na hlavního protagonistu a jeho změny
i Zdroj: Konami
Pohled na hlavního protagonistu a jeho změny

Silent Hill 2 Remake bychom znovu mohli vidět během květnové akce, kdy má podle některých zdrojů dojít k dalšímu dílu pořadu State of Play. A právě zde bychom se konečně mohli dozvědět datum vydání, které se údajně chystá ještě na první polovinu tohoto roku. 

Silent Hill 2 Remake je moderní verze kultovního hororového titulu Silent Hill 2, vydaného původně v roce 2001. Hra přináší vylepšenou grafiku, upravený zvukový design a přizpůsobené ovládání pro současné herní platformy. Zachovává atmosféru a temný příběh originálu, který sleduje Jamese Sunderlanda, který přijíždí do města Silent Hill na základě dopisu od své mrtvé manželky. Hráči prozkoumávají děsivé prostředí, řeší hádanky a bojují s bizarními bytostmi, zatímco odhalují temné tajemství tohoto města a Jamesova vlastního života. Remake přináší vylepšený audiovizuální zážitek a aktualizované prvky herní mechaniky, aby oslovil jak nové, tak starší fanoušky série.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama