Kojima Productions oznamuje špionážní akci Project Physint
i Zdroj: Kojima Productions
Novinka Kojima Productions oznamuje špionážní akci Project Physint

Kojima Productions oznamuje špionážní akci Project Physint

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 2. 2024 11:00

Kojima Productions nepracuje pouze na Death Stranding 2 a Overdose. Během State of Play byla oznámena špionážní hra s pracovním názvem Physint. Něco málo pak prozradil popis.

Reklama

Hideo Kojima byl jednou z osobností, které se zúčastnili naprosto parádní konference State of Play. Ta nabídla spoustu zajímavých her, a to včetně Death Stranding 2. Nicméně nebyla to jediná zmínka o hře od Kojima Productions - a samozřejmě nemáme na mysli horor Overdose, který vzniká ve spolupráci s Xboxem. 

Kojima pracuje na dalším projektu, během State of Play došlo na oznámení špionážní hry s pracovním názvem “Physint”. O tom aktuálně nic nevíme, možná něco málo prozradí přiložený popisek přímo od samotného Kojimy. 

Jedná se o zcela novou verzi nové generace akčních špionážních her. K jeho vytvoření plánujeme spojit špičkové technologie a talenty z celého světa, ať už jde o filmy nebo hry. Samozřejmě je to interaktivní „hra“, ale naším cílem je vytvořit „digitální zábavu“ další úrovně, kterou lze považovat za „film“, pokud jde o vzhled, příběh, téma, obsazení, herecké výkony, módu, zvuk atd.” Píše Kojima na svém X účtu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama