Kojima jasně popřel, že by měl něco společného s Abandoned
i Zdroj: Spite.cz
Abandoned Novinka Kojima jasně popřel, že by měl něco společného s Abandoned

Kojima jasně popřel, že by měl něco společného s Abandoned

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 11. 2022 16:01

Konec věčným spekulacím. Hideo Kojima v podcastu řekl, že s Abandoned nemá vůbec nic společného.

Reklama

V polovině května jsme Vám slíbili, že se o kontroverzní Abandoned již nebudeme dále zajímat. Tvůrci měsíc co měsíc slibovali gameplay, vydání demoverze, nových screenshotů či informací. K ničemu takovému ale nedošlo a vše zůstalo pouze u slibů, kterým již nevěříme - a o to více po informaci, kdy je údajně Abandoned pouhým podvodem na investory.

Teď se ale přímo nebudeme zajímat o Abandoned, nýbrž o spekulaci, že za tajemným Abandoned (pracovní název) stojí legendární Hideo Kojima a jeho tým. Ačkoliv sám zakladatel studia Blue Box Game, Hasan Kahraman již dávno tvrdil, že hra nemá nic společného se Silent Hill ani Kojimou, hráči tomu nevěřili. 

Nyní se k celé situaci vyjádřil sám Hideo Kojima, který v podcastu řekl, že s Abandoned nemá vůbec nic společného a s Hasanem Kahramanem nikdy nemluvil. Pokud by tedy šlo o žertík Kojimy, což by mu bylo podobné, rozhodně by to netáhl až do takového extrému, aby lhal svým fanouškům. Na Kojimovo tvrzení zareagovalo i Blue Box Game Studios, které Kojimovi poděkovalo za vyjádření a své "fanoušky" informovalo, že na Abandoned se stále pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama