Killing Floor 3 se připomíná v nové, pěkně nechutné upoutávce
i Zdroj: Tripwire Interactive
KF3 Novinka Killing Floor 3 se připomíná v nové, pěkně nechutné upoutávce

Killing Floor 3 se připomíná v nové, pěkně nechutné upoutávce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 4. 2024 07:00

Po více než půl roce od oznámení se Killing Floor 3 připomíná v nové upoutávce, nechybí ani naprosto skvělá galerie obrázků. Datum vydání je však stále v nedohlednu.

Reklama

V srpnu minulého roku bylo oficiálně oznámeno nové pokračování série Killing Floor. Od té doby však bylo kolem hry Killing Floor 3 ticho, až nyní přichází nový trailer a několik obrázků ze hry. Nicméně ani tentokrát se nejedná o gameplay, ale pouze o klasický trailer. I ten však nadchne fanoušky této hororové série, je opravdu nechutný a nepřátelé vypadají skutečně odporně.

První pořádné gameplay záběry bychom mohli vidět na Gamescomu 2024, kde se původně Killing Floor 3 představilo, konference proběhne v srpnu. Hra prozatím nemá stanovené datum vydání, co se týče platforem, dorazí na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Killing Floor 3

Píše se rok 2091 a megacorp Horzine vytvořil ultimátní armádu: poslušnou hordu bioinženýrských příšer zvaných zedi. Nyní mezi těmito pekelnými tvory a budoucností lidstva stojí pouze rebelská skupina Nightfall. Tato intenzivní FPS vás postaví do bot specialisty na Nightfall, který spojí síly až s pěti spoluhráči.

Nové screeny

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama