Novinka Kdy a kde sledovat udílení cen The Game Awards 2023

Kdy a kde sledovat udílení cen The Game Awards 2023

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 11. 2023 18:00

The Game Awards 2023, nejočekávanější herní akce posledních měsíců, se nezadržitelně blíží. Kde a kdy ji sledovat? A na co bychom se měli těšit? Rozhodně to bude velké!

Reklama

Kdy a kde?

Poslední velká letošní akce se konečně blíží, a slibuje velké věci. The Game Awards 2023 moderátor Geoff Keighley odstartuje 8. prosince v 1:30 ráno našeho času. Půjde už o 10. ročník stále populárnější akce, kde se udílejí ceny her roku ze všech možných kategorií. Nechybí pak ani několik gameplay záběrů očekávaných her a světové premiéry v rámci oznámení.

The Game Awards 2023 bude možné sledovat na Twitchi nebo YouTube, oficiální live-přenos přidáme po spuštění streamu. 

Na co se můžeme těšit?

Oficiálně nevíme prakticky vůbec nic, což se v následujících několika dnech změní. Některá studia však již svoji účast na TGA naznačila. Pravděpodobně uslyšíme a uvidíme Death Stranding 2 nebo Star Wars: Outlaws. Akce se pak zúčastní také Xbox, který by mohl předvést několik her, které cílí na rok 2024. Těmi jsou například Avowed, projekt Indiana Jones nebo Hellblade 2. Vůbec by nás pak nepřekvapilo, kdyby zde Hideo Kojima oznámil dlouho vyhlížený horor Overdose.

Kdy a kde sledovat udílení cen The Game Awards 2023
i Zdroj: The Game Awards

To nejlepší na konec?

Celá akce potrvá několik hodin, podle dostupných informací poběží až do 5:00 ráno. Na samotném konci by pak mohlo přijít něco obrovského, oficiální odhalení Grand Theft Auto 6! Rockstar Games slíbilo první trailer na začátek prosince, a také TGA je naprosto ideální, celou akci sledují miliony hráčů po celém světě. 

A jelikož se vše odehraje brzy ráno a většina z vás pravděpodobně nebude mít čas celou akci sledovat, budete tu mít ráno sepsané vše nejpodstatnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama