Filmy a seriály Novinka Na Netflix zamířil sci-fi snímek Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně

Na Netflix zamířil sci-fi snímek Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 12. 2023 12:00

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně je dalším nadějným sci-fi. Jeho premiéra je již dostupná v rámci Netflixu a první uživatelské recenze jsou spíše pozitivní.

Reklama

Po USA již můžeme zhlédnout zbrusu nový film Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně i my, jehož premiéru najdeme exkluzivně na Netflixu. Režisér Zack Snyder a hvězdní herci jako Sofia Boutellaová, Charlie Hunnam nebo Jena Maloneová lákají na zajímavý sci-fi snímek s uživatelsky pozitivně hodnoceným příběhem.

Hrozivé vojsko Mateřského světa si brousí zuby na mírumilovnou kolonii na vzdáleném měsíci. Tamní obyvatelé vloží naději na přežití do rukou tajemné cizinky.

Film si svou premiéru odbyl už před několika dny v USA, kde mezi uživateli získal spíše kladná hodnocení. Uživatelské recenze například pochvalují vizuální stránku nebo parádní rozjezd příběhu. V České republice je dostupný od 22. prosince, ranních 4:00. Celková délka filmu je 2 hodiny a 15 minut.

Děj tohoto snímku byl původně zasazen do světa Star Wars a mělo se jednat o pokračování Návratu Jediho (1983). Režisér Zack Snyder návrh scénáře dokonce předložil vedení Lucasfilmu, avšak veškerá jednání byla ukončena poté, co studio Lucasfilm odkoupila společnost Disney. Nakonec se Snyder rozhodl scénář přepsat a snímek Rebel Moon koncipovat jako nové, originální sci-fi,” informuje CSFD uživatel fiLLthe3DD.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama