Jdeme na Cyberpunk 2, říká Gabe Amatangelo z CD Projekt RED
i Zdroj: CD Projekt RED
Novinka Jdeme na Cyberpunk 2, říká Gabe Amatangelo z CD Projekt RED

Jdeme na Cyberpunk 2, říká Gabe Amatangelo z CD Projekt RED

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 10. 2023 15:00 1

Zatímco někteří z vás prochází hru Cyberpunk 2077 znovu od začátku, v CD Projekt RED začíná vývoj hry Cyberpunk 2. Studio bohužel neprozradilo žádné podrobnosti. Je pak velmi pravděpodobné, že bude postaven na Unreal Engine 5. A co datum vydání?

Reklama

Cyberpunk 2077 je s podporou téměř u konce. Tvůrci hru konečně aktualizovali na verzi 2.0 a vydali velmi úspěšné, velké DLC Phantom Liberty. Co bude s hrou dál? Už nic velkého, zůstane u ni velmi malá část týmu, která se bude nadále starat o menší aktualizace a opravy chyb. Drtivá většina vývojářů se přesune jinam. Kam? Odstartuje naplno vývoj druhého dílu.

Gabe Amatangelo z CD Projekt RED uvedl,

Jdeme na Cyberpunk 2 (Project Orion)

Není to poprvé, co přímo CD Projekt RED mluví o druhém plnohodnotném díle Cyberpunk. Poprvé jsme o něm mohli slyšet už v roce 2022, kdy studio oznámilo své plány do budoucna. Mimo jiné se zde zmínili právě o Projektu Orion, což má být nepotvrzený Cyberpunk 2. Pokud vás ale zajímají některé detaily nebo snad konkrétní datum vydání, tak to bohužel aktuálně nikdo neví. Dříve než za 4 až 6 let ale určitě nevyjde. Co je ale skoro jisté, studio využije Unreal Engine 5 stejně, jako v případě The Witcher Remake nebo The Witcher 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama