Jason Schreier potvrdil, že Insomniac zrušilo Spider-Man Multiplayer
i Zdroj: Insomniac Games
The Great Web Novinka Jason Schreier potvrdil, že Insomniac zrušilo Spider-Man Multiplayer

Jason Schreier potvrdil, že Insomniac zrušilo Spider-Man Multiplayer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 12. 2023 09:00

"Multiplayerová hra Spider-Man byla dávno zrušena," potvrdil důvěryhodný novinář Jason Schreier. Důvod však stále neznáme. Pravděpodobně bude ale stejný jako v případě The Last of Us Online.

Reklama

Poslední dny patří studiu Insomniac Games. Bohužel ale ve špatném slova smyslu. Studio stojící za Marvel's Spider-Man se stalo terčem masivního hackerského útoku, čímž přišlo o velmi důležitá jak osobní data zaměstnanců, tak nejrůznějších dokumentů k připravovaným, ale i zrušeným hrám. Mezi těmi byl mimo jiné i multiplayerový projekt Spider-Man, který interně nazývali “Spider-Man meets GTA Online”. To, že by něco takového mělo být ve vývoji, se spekulovalo, nicméně projekt se neobjevil na uniklém jízdním řádu připravovaných her, proč? Nyní už to téměř s jistotou víme.

Multiplayerová hra Spider-Man byla dávno zrušena,

nechal se slyšet jeden z nejdůvěryhodnějších, Jason Schreier. Pravděpodobně i v Insomniac Games chtěli zkusit vlastní live-service hru, z té však nakonec padlo a vývojáři se aktuálně věnují příběhovým adventurám Marvel's Venom a Marvel's Wolverine, a je to jedině dobře. Níže si ještě můžete připomenout uniklou galerii obrázků.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama