Jaké jsou hardwarové požadavky městské akce Vivat Slovakia?
i Zdroj: Team Vivat
Vivat Slovakia Novinka Jaké jsou hardwarové požadavky městské akce Vivat Slovakia?

Jaké jsou hardwarové požadavky městské akce Vivat Slovakia?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 4. 2024 11:00

Již jen několik málo dnů a hráči konečně navštíví Bratislavu. Nicméně předem by bylo fajn omrknout hardwarové specifikace. Ty příliš nepřekvapí, Vivat Slovakia nebude náročnou hrou.

Reklama

Již jen několik málo dnů a odstartuje předběžný přístup slovenské open-world hry Vivat Slovakia. Dnes si neřekneme žádné další novinky, informací už máme spousty a to hlavně díky parádnímu rozhovoru z minulého roku, kterým jsme pro vás s Team Vivat připravili.

Tentokrát jsou na pořadu dne hardwarové požadavky. Splňuje vaše sestava alespoň ty minimální? Pojďme se na ně společně podívat. 

Minimální

Windows 10
Intel Core i5-7500
NVIDIA GTX 1060 - 3GB
DirectX 11.0
8 GB RAM
30 GB volného místa

Doporučené

Windows 10
Intel Core i7-10700
NVIDIA RTX 2060
DirectX 11.0
16 GB RAM
30 GB volného místa

Vivat Slovakia vyjde na PC (Steam) již 18. dubna a v rámci early access nabídne “první stranu kazety”. Ta zahrnuje první polovinu příběhu, samozřejmě slovenský dabing a titulky, několik vedlejších misí, cyklus den/noc nebo více než 50 vozů. 

Za několik měsíců by pak mělo dojít k vydání druhé poloviny hry, ta zahrne zbytek misí, psího společníka, městskou hromadnou dopravu a další aktivity.

Vivat Slovakia

Vivat Slovakia je hra s otevřeným světem, která se odehrává v nově založené demokratické zemi na pomezí západní a východní Evropy, konkrétně na Slovensku. I přes pokroky směrem k demokracii stále přetrvávají stíny minulosti komunismu, kdy státní instituce jsou oslabeny a korupce je hluboce zakořeněná. Hra přenáší hráče do doby, kdy peníze a násilí ovládají dění, v éře, která je známá jako divoká devadesátá léta.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama