Jaké díly Call of Duty očekávat v dalších letech
i Zdroj: Spite.cz
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Jaké díly Call of Duty očekávat v dalších letech

Jaké díly Call of Duty očekávat v dalších letech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 10. 2022 11:47

Internetem koluje informace, která prozrazuje několik následujících dílů Call of Duty do dalších let. Na co se těšit?

Reklama

To, že Call of Duty vychází každý rok, na to už jsme se zvykli, ještě v letošním roce se dočkáme hned dvou dílů. Call of Duty: Modern Warfare 2 a multiplayerového Call of Duty: Warzone 2.0. Nicméně co očekávat od dalších let? To prozrazují nové leaky, každopádně je berze s nadhledem, nejsou a pravděpoodobně nebudou nějakou dobu potvrzené.

  

Rok 2023 bez Call of Duty?

Podle už dřívějších informací se v roce 2023 nedočkáme žádného velkého pokračování série. Proč tomu tak má být není jasné, nicméně vzpomeňte si na informaci, že v Activisionu má vznikat remaster či remake legendárního Call of Duty 2. Dorazí příští rok nebo jde o hoax?

 

Rok 2024

Treyarch

Už za dva roky pak přijde díl od studia Treyarch, a jak podle starších, tak nových informací dojde na Call of Duty: Black Ops 6. Ten nás prý vezme na několik míst, mluví se o Africe, ale také bojích v Iráku. Zde se samozřejmě můžeme těšit na sci-fi prvky, kterými je tato mini-série známá.

 

Rok 2025

Sledgehammer Games

Za tři roky přijde díl od studia Sledgehammer Games. V tomto studiu má už nyní vznikat díl Call of Duty: Advanced Warfare 2. I v tomto případě půjde o hru z brzké budoucnosti, pravděpodobně nebude mít od Black Ops 6 příliš daleko.

 

Rok 2026

Infinity ward

Za čtyři roky pak znovu přijde řada na studio Infinity Ward, které letos vydá Modern Warfare 2, a s největší pravděpodobností se dočkáme Call of Duty: Modern Warfare 3, čímž by se celá tato série mohla ukončit.

Všechny díly od roku 2024 by pak měly přestat vycházet na staré konzole PlayStation 4 a Xbox One. Posledím dílem, který starou generaci potěší je ten letošní Modern Warfare 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama