Jak to vypadá s budoucími díly Vampire: The Masquerade?
i Zdroj: Spite.cz
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt Novinka Jak to vypadá s budoucími díly Vampire: The Masquerade?

Jak to vypadá s budoucími díly Vampire: The Masquerade?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 11. 2021 15:53

Ve vývoji je hned několik různých dílů série Vampire: The Masquerade. Jak se jim daří a kdy by mohly vyjít?

Reklama

Fanoušci série Vampire: The Masquerade se mohou do budoucna těšit hned na několik lehce odlišných dílů, aktuálně víme o třech, a minimálně dvě jsou v pokročilé fázi vývoje. Všechny však postihl stejný problém, odklad. Jak je na to celá trojice a kdo má nejblíže k vydání? Pojďme pěkně popřadě.

 

Vampire: The Masquerade

Bloodlines 2

PC, PlayStation, Xbox

Pravděpodobně tou nejočekávanější hrou z celé trojice je jednoznačně Bloodlines 2. Bohužel má ale také největší problémy. Hra měla být původně dávno venku, nicméně vydavatelství Paradox nebylo se stavem hry spokojené a dojít tak mělo na restart celé hry a výměna vývojářského studia. Jaké aktuálně na hře pracuje prozatím Paradox tají, určitě se to ale brzy dozvíme. Dokonce není tajemstvím, že nechybělo moc, a celý projekt Bloodlines 2 byl kompletně zrušen. Datum vydání se tak posouvá na minimálně rok 2023. Otázkou tak zůstává, zda pořád budou platit chystané platformy, na mysli máme PlayStation 4 a Xbox One.

Vampire: The Masquerade

Swansong

PC, PlayStation, Xbox, Switch

Druhou příběhovou hrou je RPG Swansong, na kterém pracuje studio Big Bad Wolf s vydavatelstvím Nacon. I zde není vývoj hry úplně dokonalý, studio právě oznámilo již druhý odklad, hra nevyjde letos ani v druhý chystaný datum, který byl stanoven na únor 2022. Vydání se posouvá na Květen 2022. Důvody? Pandemie COVID-19 a potřeba více času k doladění a odstranění chyb.

Vampire: The Masquerade

Bloodhunt

PC, PlayStation 5

Lehce se opozdí také battle-royale Vampire: Bloodhunt od Sharkmob, ten se, jak jistě víte, odehrává v Praze! Vyzkoušet jsme si běhání po střechách mohli v nedavném technickém testu, ten ale pravděpodobně nedopadl dle představ a hra byla odložena. Původní plán, vydat hru v předběžném přístupu už na konci letošního roku byl pozměněn a nově si hru zahrajeme až někdy začátkem roku 2022. Níže si připomeňme gameplay záběry z testu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama