State of Decay 3 Novinka Jak je na tom State of Decay 3? Špatně, studio řeší problémy

Jak je na tom State of Decay 3? Špatně, studio řeší problémy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 4. 2022 12:40

State of Decay 3 bylo oznámeno už v roce 2020, od té doby se o něm ale neinformuje, proč? Řeší se hned několik problémů.

Reklama

Když v roce 2020 Xbox oznámil třetí díl State of Decay, šlo o velké překvapení. Nikdo nečekal tak brzké oznámení po druhém díle, který se navíc absolutně nepovedl, v recenzích si odnesl slabých 6.8 / 10 a vytýkaná mu byla snad každá část ve hře. Otázkou tak bylo, co stálo za rozhodnutím Microsoftu přinést trojku?

Dnes díky serveru Kotaku, které vyzpovídalo některé bývalé a aktuální zaměstnance, známe podrobnosti a nezní vůbec hezky. Podle Kotaku je State of Decay 3 stále na začátku vývoje a může za to hned několik problémů, které se aktuálně ve studiu Undead Labs řeší. Mluví se například o nerespektování žen a špatném vedení. Microsoft navíc tlačil na studio, aby v červenci 2020 vydalo oznamovací trailer a to i v případě, že hra nebyla ani v před-produkci, vyšel tak renderovaný CGI trailer, který můžete vidět výše, s hrou nemá nic společného.

Dalším problémem byly i nároky Microsoftu, Undead Labs bylo vždy malým studiem s nízkým rozpočtem, Microsoft však studiu dal obrovský budget a to si s ním neumělo poradit. Všechny problémy v Undead Labs konečně začal řešit Microsoft, snad ve studiu udělá pořádek a my se konečně dočkáme pořádné survival zombie hry, u které navíc byla slíbena foto-realistická grafická stránka se kterou pomáhají tvůrci úžasného dema The Matrix Awakens.

Jestli bychom dnes mohli odhadovat datum vydání, tak nejdříve rok 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama