Jak dopadly první recenze seriálu Fallout? Patří mezi nejlepší v historii
i Zdroj: Amazon Prime Video
Filmy a seriály Novinka Jak dopadly první recenze seriálu Fallout? Patří mezi nejlepší v historii

Jak dopadly první recenze seriálu Fallout? Patří mezi nejlepší v historii

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 4. 2024 09:00

Milujete sérii Fallout, ale obáváte se o kvalitu hraného seriálu? Potom pro vás máme skvělé zprávy, podle některých recenzentů jde o jednu z nejlepších adaptací vůbec.

Reklama

Hráči po celém světě aktuálně možná očekávají velké hry jako Hellblade 2, Silent Hill 2 Remake nebo Dune: Awakening, nicméně podstatně dříve dorazí dlouho očekávaný seriál Fallout. Ten před několika hodinami dostal první recenze, a výsledek? Pokud jste hranému seriálu od společnosti Amazon nevěřili nebo se báli o výsledek, máme pro vás dobré zprávy.

Seriál Fallout patří mezi ty nejlepší filmové/seriálové adaptace, které kdy “vyšly”. Aspoň tak je hodnotní jedny z největších magazínů, například zahraniční IGN:

Fallout s The Last of Us je mezi nejlepšími herními adaptacemi, jaké kdy byly vytvořeny. Brilantně zkonstruované, jeho tři odlišné hlavní postavy cestují chytře propojenými příběhovými liniemi, které vedou k fantastickému konci.

Seriál Fallout

Fallout, inspirovaný jednou z největších videoher všech dob, vypráví příběh bohatých i chudých ve světě, kde není téměř nic. Dvě stě let po apokalypse jsou obyvatelé luxusních protiatomových krytů nuceni znovuobjevit neuvěřitelně složitý, bizarně veselý a extrémně násilný svět, který je čeká na povrchu.” Stojí v oficiálním popisku.

Seriál Fallout můžete sledovat na platformě Amazon Prime Video, kde prvních 8 dílů bude k dispozici již od dnešního brzkého rána. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama