Jak dopadlo Ghostwire: Tokyo v recenzích
i Zdroj: Spite.cz
Ghostwire: Tokyo Novinka Jak dopadlo Ghostwire: Tokyo v recenzích

Jak dopadlo Ghostwire: Tokyo v recenzích

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 3. 2022 16:41

Jak dopadla jedna z nejočekávanějších her posledních let, Ghostwire: Tokyo? Recenze bohužel nejsou úplně nejlepší.

Reklama

Když studio Tango Gameworks v roce 2019 oznámilo naprosto perfektním trailerem Ghostwire: Tokyo, ihned jsme hru zařadili mezi tituly, které budeme pečlivě sledovat, hra prakticky od začátku vypadala velmi ambiciózně a originálně. Nicméně v roce 2020 přišel první gameplay a to velké nadšení lehce opadlo. Přesto jsme hru zařadili mezi nejočekávanější pro rok 2021, kdy měla původně vyjít, vyšla ale po odkladu až v březnu 2022, a výsledek?

Ghostwire: Tokyo dostalo spousty recenzí a jejich průměrné hodnocení je aktuálně na 7.6 / 10, což není vůbec špatné, bohužel jsme ale čekali více. Nyní se možná ptáte, co recenzenti hodnotí negativně. V první řadě většina mluví o špatných animacích, nepropracovaném soubojovém systému nebo stále se opakující vedlejší mise. 

Naopak pozitivně pak většina chválí krásný svět, soubojový systém, avšak až v pokročilém průběhu hry. Recenzentům se pak líbí také vymodelovaní a graficky zpracovaní nepřátelé a výzvy.

Zkrátka, Ghostwire: Tokyo se hráčům doporučuje a pokud jej ještě nemáte, můžete si jej koupit například v obchodě JRC.cz.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, získáme menší provizi, ta pomůže SPITE.cz k dalšímu vývoji. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama