IO Interactive poprvé promluvili o chystané RPG fantasy hře
i Zdroj: Spite.cz
Novinka IO Interactive poprvé promluvili o chystané RPG fantasy hře

IO Interactive poprvé promluvili o chystané RPG fantasy hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 2. 2023 17:44

Jsou to už dva roky, co se internetem šířila infomace, jak se IO Interactive (tvůrci Hitman) pustilo do open-world fantasy titulu.

Reklama

Výše první, oficiální obrázek k fantasy projektu.

Možná si někteří vzpomenete na duben 2021, kdy se internetem prohrala informace, že zkušené IO Interactive, pracuje kromě na "Project 007" ještě na něčem dalším, co bude zaměřené na multiplayer. V tu dobu ještě nebylo jasné, o co by mohlo jít, chytřejší jsme však byli o měsíc později. Zahraniční, důvěryhodný magazín přišel s tím, že multiplayerovým projektem je fantasy RPG, které IOI dělá pro konzole Xbox a PC a interně se nazývá jako " Project Dragon ".

Uběhl další měsíc a s doplněním dosavadních informací přišel další důvěryhodný magazín, tentokrát XboxEra. Novináři se měli dostat k několika zajímavostem ohledně " Project Dragon ". Podle jejich zdrojů půjde o zbrusu novou IP. IO Interactive mělo postavit nový tým, který se o tuhle open-world fantasy, RPG hru postará. Podpora hry by pak měla trvat minimálně dlouhých 10 let. Nutno doplnit, že se mluví o středověku, kde vládnou draci.

O pravděpodobně tomto projektu vůbec poprvé promluvilo vedení společnosti IO Interactive na svých stránkách

.

Vyjádření prakticky potvrdilo všechny dostupné informace z minulosti. IO Interactive chystá velkou, open-world, RPG fantasy hru, kterou hodlají podporovat dlouhé roky (možná tím myslí těch 10 let). Důležité je pak zmínit, že jde o zbrusu novou IP s naprosto novým světem.

Říkáte si teď, jak mohou tvůrci stealth, akční third-person hry začít s takhle velkou, ambiciózní fantasy hrou? My také, nicméně podle oficiálního vyjádření, mělo studio v plánu udělat podobnou hru už dávno před vývojem skvělé trilogie HITMAN. Nyní už nezbývá než čekat, kdy nám IOI svoje projekty konečně představí. 

"Připravujeme revoluční, on-line RPG hru"

dodalo studio na svých stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama