Internetem kolují falešné informace ohledně her na The Game Awards 2022
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Internetem kolují falešné informace ohledně her na The Game Awards 2022

Internetem kolují falešné informace ohledně her na The Game Awards 2022

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 12. 2022 11:41

Co za očekávané tituly uvidíme během The Game Awards 2022? To ještě s jistotou nevíme, pozor na vymyšlené seznamy lidí.

Reklama

Ve čtvrtek 8.12. 2022 proběhne poslední velká herní show letoška, The Game Awards 2022. Té se ujme populární moderátor Geoff Keighley, který slíbil, že během akce uvidíme zhruba 50 různých videoher. Během večera se tradičně vyhodnotí hry roku ze všech různých kategorií, uvidíme záběry z menších, ale i velkých AAA her, což je vždy největším očekáváním celého večera, během několika hodinové akce pak samozřejmě dojde i na nějaké to oznámení.

Již bohužel bývá tradicí, že těsně před zahájením těchto akcí unikají informace o tom, co bychom mohli vidět a na co se těšit. Výjimkou to není ani letos. Internetem začal kolovat údajně pravý seznam AAA her, které během TGA 2022 uvidíme. Ten zmiňuje například Avatar: Frontiers of Pandora, Dead Space Remake, Star Wars Jedi: Survivor, Dragon Age Dreadwolf nebo Death Stranding Part 2. Seznam se dostal na Twitteru až k samotnému Geoffu Keighleyovi, který reagoval " totální fake ".

Pokud tedy někde uvidíte obrázek se zmíněnými hrami výše, rozhodně mu nevěřte. Každopádně některé z těchto her se na akci jistě objeví, dlouho se mluví například právě o Star Wars Jedi: Survivor či oznámení druhého dílu Death Stranding.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama