Insomniac Games pracuje na další velké AAA hře
i Zdroj: Insomniac Games
Novinka Insomniac Games pracuje na další velké AAA hře

Insomniac Games pracuje na další velké AAA hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 7. 2023 11:17

Insomniac Games má kromě na Marvel's Spider-Man 2 a Marvel's Wolverine, pracovat ještě na další velké AAA hře, prozradila to přímo ředitelka studia Erin Eberhardtová. K oznámení hry by klidně mohlo dojít už příští rok.

Reklama

Zdá se vám, že je studio Insomniac Games na plno vytížené, protože pracuje současně na Marvel's Spider-Man 2 a Marvel's Wolverine? Tak to jste na omylu, pravděpodobně se našla část týmu, která odstartovala práce na dalším, velkém AAA titulu. Oficiálně to prozradila ředitelka studia Insomniac Games, Erin Eberhardt.

Marvel's Wolverine nedostane otevřený svět, insider jej přirovnává ke stylu God of War
i Zdroj: https://insomniac.games/game/marvels-wolverine/

Marvel's Wolverine nedostane otevřený svět, insider jej přirovnává ke stylu God of War

O oznámené hře Marvel's Wolverine od Insomniac Games stále nevíme vůbec nic. Insider však přináší první zajímavosti, hru…

3. 4. 2023 12:26

O co přesně jde samozřejmě neprozradila, víme snad jen to, že půjde o AAA titul, ten by klidně mohl být oznámený už za rok. Insomniac Games v současnosti pracuje na druhém díle Spider-mana, kde konečně uvidíme slavného Venoma, jako hlavního záporáka. Hra vyjde již 20. října. V příštím rokce, maximálně však začátkem roku 2025, by pak měl vyjít Marvel's Wolverine. O tom stále příliš nevíme, na pořádně představení hry si musíme ještě chvíli počkat, něco nám ale říká, že k tomu dojde letos. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama