Novinka Indiana Jones od Bethesdy vyjde exkluzivně na Xbox

Indiana Jones od Bethesdy vyjde exkluzivně na Xbox

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 6. 2023 11:01

Ještě v minulém roce se novináři nemohli shodnout na tom, zda projekt Indiana Jonese od MachineGames bude Xboxovou exkluzivitou. Dnes už to ale s jistotou víme, prozradil to sám šéf vydavatelství Bethesda.

Reklama

Studio MachineGames má aktuálně pracovat na minimálně třech projektech, oficiálně však víme pouze o novém Wolfenstein a Indiana Jones, třetí je prozatím záhadou (je ale možné, že jde o Quake 2 Remaster). Dnes se však budeme věnovat projektu, který studio oznámilo už v roce 2021, dobrodružství oblíbeného Indiana Jonese. Za zhruba dva roky Xbox ani tvůrčí celek neinformovali absolutně o ničem novém, stále je k dispozici pouze výše dostupný teaser trailer a čtyři artworky.

Přesto se v minulém roce zahraniční novináři pokusili zjistit alespoň fakt, zda-li ve finále půjde o Xbox exkluzivitu. Dnes díky Pete Hinesovi z Bethesdy víme, že Indiana Jonese je Xboxová exkluzivita (jistě vyjde i na PC), přičemž v původních plánech byla zahrnuta také konzole PlayStation 5. Situace se však změnila po tom, co Microsoft koupil společnost ZeniMax Media. Pete Hines to prozradil během soudního řízení, kdy se opět řešil obchod mezi Microsoftem a společností Activisin Blizzard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama