Immortals: Fenyx Rising si v recenzích vede dobře
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Immortals: Fenyx Rising si v recenzích vede dobře

Immortals: Fenyx Rising si v recenzích vede dobře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 12. 2020 13:35

Letos jde o poslední hru, kterou Ubisoft vydal a bohužel jde i o poslední hru s českou lokalizací. Jak si vede v recenzích?

Reklama

Immortals: Fenyx Rising je jedna z posledních velkých her letošního roku. Kreslená adventura od Ubisoftu, konkrétně od tvůrců Assassin's Creed Odyssey vychází už za dva dny (3.12. 2020) ve verzích PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a next-gen PlayStation 5 a XBOX Series X/S.

Většina větších herních webů však měla možnost vyzkoušet si plnou verzi a následně ji ohodnotit recenzí. Jak si Fenyx vede? Velmi dobře, Ubisoft si dal opravdu záležet a pokud vás podobné hry baví, může jít konkrétně u vás o hru roku 2020.

Když se podíváme na hodnocení, hra si prozatím v průměru odnáší skvělé známky 7.5 / 10. A co recenzenti pochvalují? Většina zmiňuje příběh nebo hádanky, kterých je ve hře spousty. Kladně hodnocené jsou také vedlejší mise a různé aktivity, které nejsou jako u většiny open-world her jen aby zaplnily obsah hry. 

Za co naopak recenzenti ubírají body? U některých hádanek se zkrátka vyvztekáte, jsou skvělé, ale gameplay narušuje nepropracovaná a kostrbatá fyzika hry. Recenzenzi si také stěžují na příliš lehký soubojový systém, a to především po vylepšení naší postavy.

Immortals: Fenyx Rising vychází 3.12. 2020 včetně českých titulek. Hru koupíte na JRC.cz od 1.599 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama