I přes prodejní neúspěch Forspoken, se studio dává dohromady se Square Enix
i Zdroj: Spite.cz
Forspoken Novinka I přes prodejní neúspěch Forspoken, se studio dává dohromady se Square Enix

I přes prodejní neúspěch Forspoken, se studio dává dohromady se Square Enix

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 3. 2023 12:30

Vydavatelství Square Enix to i přes neúspěch akčního Forspoken dává dohromady se studiem Luminous Productions.

Reklama

Forspoken mělo být první letošní velkou očekávanou hrou. Jenže pár dnů před vydáním si hráči mohli vyzkoušet demoverzi, čímž se pravděpodobně studio samo poškodilo, drtivá většina reakcí hráčů byla negativní a to jak na PlayStation 5, tak později PC verzi. Hra vyšla 24. ledna a ve světovém průměru recenzí si odnesla, opravdu velmi slabých 6.7 / 10.

Otázkou tak bylo, co bude se studiem  Luminous Productions dál, jejich boucnost po tomto selhání nevypadala velmi dobře. Studio založilo přímo vydavatelství Square Enix s tím, že bude vypomáhat s dalšími hrami interních týmů, nakonec dostali svolení k vlastnímu projektu, což bylo právě Forspoken.

O svoji budoucnost se vývojáři ale aspoň prozatím bát nemusí, Square Enix vzalo studio Luminous Productions pod svá křídla a od teď patří do party interních týmů. Square Enix tvrdí, že jde o velmi talentované vývojáře, ale také zkušené profesionály v další oblastech, jako ve vývoji enginů apod. O Luminous Productions asi nějakou dobu neuslyšíme, uvidíme, s čím v buducnu přijdou, Forspoken 2 to ale hádám nebude. V létě však dorazí DLC pro Forspoken.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama