Hunt: Showdown letos přejde na nový CryEngine
i Zdroj: Spite.cz
Hunt: Showdown Novinka Hunt: Showdown letos přejde na nový CryEngine

Hunt: Showdown letos přejde na nový CryEngine

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 3. 2023 12:06

Stále populární akce Hunt: Showdown by ještě letos měla přejít na nejnovější verzi CryEnginu. Co všechno by se tím mělo změnit?

Reklama

Patříte mezi aktivní hráče této parádní FPS hry od Cryteku? Potom pro Vás máme dobré zprávy. Podpora hry ještě stále neupadá, naopak, tvůrci mají stále spousty plánů do budoucna. Během letošního roku dostane Hunt: Showdown své pravidelné aktualizace, které přidají nový obsah a opraví chyby, chystá se ale i něco mnohem více zajímavějšího.

Prozatím se neví přesný měsíc, ale Crytek bude chtít přesunout Hunt na nejnovější verzi svého CryEngine. Hra aktuálně běží na zastaralé verzi 5.6, dostupná již je však v_5.11. Tuto změnu očekáváme spíše koncem letošního roku. Díky aktualizaci enginu, se hráči dočkají lepší grafiky, ale také hratelnosti. Změnit se pak má i úvod a tutoriály. 

Hunt: Showdown vyšlo v roce 2018, až do poloviny roku 2021 si však hra udržovala pouhých pár tisíc aktivních hráčů, nové aktualizace ale hře přinesly spousty nových lidí, Hunt má aktuálně zhruba desítky tisíc aktivních hráčů denně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama