Hráči se díky seriálu masivně vracejí ke hrám Fallout
i Zdroj: Amazon Prime
Novinka Hráči se díky seriálu masivně vracejí ke hrám Fallout

Hráči se díky seriálu masivně vracejí ke hrám Fallout

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 4. 2024 08:00

Hraný seriál Fallout pěkně zahýbal s aktivitou hráčů. Do Fallout 3, 4 a 76 se vrací desetitisíce lidí. Téměř 10 let starý Fallout 4 dnes hraje přes 43 tisíc hráčů.

Reklama

Již je to pár dnů, co Amazon Prime spustil hraný televizní seriál Fallout. Ten si v recenzích odnesl spoustu chvál a někteří jej dokonce označili za jednu z nejlepších adaptací, které kdy byly vytvořeny - nám se mimochodem také moc líbí a rozhodně doporučujeme zhlédnout.

Nicméně právě díky úspěchu 8 dílného seriálu se hráči vracejí zpět ke hrám Fallout. Například poslední příběhový Fallout 4 z roku 2015 dodnes hrálo ve špičce asi 20 tisíc hráčů, dnes hraje již více než 45 tisíc. Velké boom zažívá také multiplayerový Fallout 76, kde aktuálně pobíhá o 9 tisíc více hráčů, než v normálu. Mírně se pak navýšil počet i u Fallout 3, ten v posledních týdnech hrála necelá tisícovka hráčů, dnes je to 2 600.

A to nebude všechno. Minimálně Fallout 4 si hráče udrží i v následujících měsících. Vyjde totiž nedávno oznámený next-gen upgrade zdarma, který mírně vylepší jak PC, tak PlayStation 5 a Xbox Series X/S verze. Očekáváme celou řadu grafických vylepšení, ale především pak 60FPS s režimem výkonu. Více v samostatném článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama