Hráči objevili obrovskou chybu ve Starfield. Díky ní lze naplnit celý inventář předmětů zdarma
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Hráči objevili obrovskou chybu ve Starfield. Díky ní lze naplnit celý inventář předmětů zdarma

Hráči objevili obrovskou chybu ve Starfield. Díky ní lze naplnit celý inventář předmětů zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 9. 2023 13:00

Jak snadno si naplnit inventář ve Starfield? To zaznamenal YouTuber The Illusive Gamer. Ve městě Akila City stačí přistoupit k louži, kde se nesmyslně nachází spousta lootu. Po 24 hodinách, co předměty sebereme, se louže opět naplní a celou akci můžeme zopakovat.

Reklama

Starfield je obrovskou RPG hrou, kde cestou narazíme na desítky měst, stovky důležitých postav a až tisíc planet. Dalo se tak očekávat, že prvních několik týdnů po vydání hráči začnou objevovat nejrůznější chyby a nedostatky - a to i navzdory tomu, že mělo jít o nejméně zabugovanou hru od Bethesdy. Tvůrci před několika dny vydali aktualizaci, která se postarala o první nahlášené chyby, nicméně tuhle obrovskou chybu nikdo nezaplátoval.

Hráči zjistili, jak jednoduše naplnit svůj inventář a to úplně zdarma! V Cheyenne Star System, konkrétně ve městě Akila City stačí přistoupit k louži, která je plná lootu. YouTuber The Illusive Gamer chybu zaznamenal, mrkněte na ni níže. Jak dodává na svém twitterovém účtu, po 24 hodinách lze stejnou věc praktikovat znovu, louže opět naplní předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama