Hráči možná přišli na to, kdo doopravdy je Lucia v Grand Theft Auto 6
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Hráči možná přišli na to, kdo doopravdy je Lucia v Grand Theft Auto 6

Hráči možná přišli na to, kdo doopravdy je Lucia v Grand Theft Auto 6

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 12. 2023 15:30

Lucia z Grand Theft Auto 6 - jaká z hereček ji ztvární? Na to možná přišel jeden z fanoušků, který dodal hned několik důkazů. Dokonce již spolupracovala s GTA 5.

Reklama

Ačkoliv jsme viděli poměrně dlouhý první trailer k očekávanému Grand Theft Auto 6, je stále plný tajemství. Hráči neustále objevují nové detaily, jako například posledně, kdy mohl jeden artwork prozradit možná hned dvě zásadní informace. V první řadě nám pravděpodobně naznačil, jak bude vypadat mapa v GTA 6, ve druhé, kdy bychom se mohli dočkat dalšího traileru - tady ale spíše hraje roli velká představivost fanoušků.

Tentokrát se komunita rozhodla, že najde pravou identitu ženy, která ztvární hlavní roli ženské postavy. Tou bude Lucia. Kdo je vlastně doopravdy Lucia? Podle jednoho z nejnovějších příspěvku na GTA Forums, jde údajně o herečku Manni L. Perezovou. S celkem přesvědčivými důkazy přišel uživatel s přezdívkou @RebelScumLeia.

Hráči možná přišli na to, kdo doopravdy je Lucia v Grand Theft Auto 6
i Zdroj: Volně k užití Manni L. Perez / Rockstar Games

Je žena na obrázku výše, a níže tou samou osobou? Pravděpodobně ano. Manni L. Perezová se nedávno objevila také v rozhovoru s DJ Echo, kde prozradila, že pracuje na velkém projektu, o kterém nemůže nic prozradit. Tím by mohl být právě další díl slavné série Grand Theft Auto. Nicméně to není jediný “důvod”, pozorně si poslechněte její hlas, je téměř totožný s hlasem Lucie z traileru na GTA 6.

Manni L. Perezová

Manni L. Perez je herečka z New Yorku, která již dříve propůjčila svůj hlas GTA 5, konkrétně postavě jménem "Clubber 2“. Vidět jsme ji mohli také v několika populárních televizních seriálech, jako je Law & Order: Special Victims Unit, Jessica Jones a The Blacklist. Doufejme, že brzy přijde oficiální potvrzení této informace a doplní se tak kus další skládačky jménem GTA 6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama