Hráči ještě neobjevili všechna tajemství ve hře Cyberpunk 2077
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Hráči ještě neobjevili všechna tajemství ve hře Cyberpunk 2077

Hráči ještě neobjevili všechna tajemství ve hře Cyberpunk 2077

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 4. 2024 09:00

Mysleli jste, že už znáte Cyberpunk 2077 do posledního detailu? Podle jednoho z šéfů z CD Projekt RED hráči ještě nenašli všechny easter eggy.

Reklama

Opěvovaný Cyberpunk 2077 letos oslaví už své 4. narozeniny. Ačkoliv je dnes tato hra považována za relativně starší, a navíc již pro některé hráče prozkoumaná do posledního detailu, zdá se, že stále skrývá neprozkoumaná tajemství. Tuto informaci oficiálně zveřejnil Pawel Sasko, jeden z významných členů týmu CD Projekt RED.

Viděl jsem jeden z článků, kde se řešily easter eggy ze hry a měl dlouhý seznam, ale nebylo v něm všechno. Je tu ještě pár věcí, které ještě nebyly nalezeny.

řekl Sasko pro magazín IGN během nedávného GDC 2024. Nicméně dodal, že je možné, že někdo už nějaký z (neobjevených) easter eggů objevil, avšak možná ho neposkytl veřejnosti, nebo dokonce ani nevnímal jako easter egg.

Některé nové easter eggy přineslo relativně nové DLC Cyberpunk 2077 Phantom Liberty ze září minulého roku. Pokud jste tedy velmi kladně přijatý dodatek nehráli, je velmi pravděpodobné, že na vás ve hře čeká ještě spousty tajemství. 

Cyberpunk 2077 dostane konkurenta. Byla oznámena hra Nobody Wants to Die
i Zdroj: Critical Hit Games

Cyberpunk 2077 dostane konkurenta. Byla oznámena hra Nobody Wants to Die

Nová hra Nobody Wants to Die by se měla odehrávat v daleké budoucnosti, tedy v roce 2329. Příběh se bude odehrávat v New…

13. 3. 2024 09:00

Studio CD Projekt RED v současné době pracuje hned na několika projektech, přičemž nechybí ani úvodní koncept Cyberpunk 2. Ten však bude představen v rámci několika let, prioritou je The Witcher 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama