Hráči Diabla 4 dosáhli průlomu v pátrání po tajné kravské úrovni
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Diablo 4 Novinka Hráči Diabla 4 dosáhli průlomu v pátrání po tajné kravské úrovni

Hráči Diabla 4 dosáhli průlomu v pátrání po tajné kravské úrovni

Richard Šimáček

Richard Šimáček

24. 10. 2023 19:00 1

Hráči Diabla 4 se domnívají, že učinili průlomový objev v pátrání po neexistující tajné kravské úrovni. Tato tajná kravská úroveň se vyskytovala v druhém a třetím díle série Diablo. Pro její zpřístupnění se musí dodržovat přesný a předem neznámý postup.

Reklama

Hráči hledali ve hře tajnou kravskou úroveň, která v původním Diablu vznikla jako městský mýtus, ale později společnost Blizzard uznala, že existuje.

Blizzard zatím existenci kravské úrovně v Diablu 4 popřel, přičemž generální manažer Rod Fergusson řekl, že vývojový tým “chtěl Diablo 4 co nejvíce uzemnit”. To však nezabránilo hráčům v jejím hledání tohoto bájného levlu.

Fanouškovský web Wowhead poskytl aktuální informace o hledání, v nichž jeden hráč jménem Grampa Joe zřejmě získal přístup do Forlorn Hovel, sklepa, o němž hráči věří, že se v něm bude nacházet portál do tajné kravské úrovně. Hráči musí získat tři relikvie, které pak nabídnou volkům bohům v Ken Bardu výměnou za tajný klíč. Jednu z těchto relikvií lze získat, pokud ve hře zabijete přesně 666 krav, jak se nyní tvrdí.

Jakmile toho Joe ve svém videu zdánlivě dosáhl a získal přístup do sklepení, zabitím krav uvnitř získal lektvar výdrže, zřejmě reference na Krále krav z Diabla 2, který ho také shazoval. A tady stopa opět vychladla, prozatím.

Podle Chefa, správce serveru Cow Level Secret Finding Discord, mohou hráči získat pouze jednu relikvii týdně, ačkoli si hráči mohli předměty mezi sebou vyměňovat. Těžko říct, jestli něco z toho bude k něčemu platné, zvlášť když Blizzard existenci kravské úrovně popřel. Přesto je to poutavý příběh, který stojí za to sledovat.

Co se týče obchodování, to v tuto chvíli stejně nebude možné, protože Blizzard tuto funkci zakázal kvůli duplikačnímu exploitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama