Hráč Diabla 4 vytvořil výrazný outfit inspirovaný postavou z Mortal Kombat
i Zdroj: Blizzard
Diablo 4 Novinka Hráč Diabla 4 vytvořil výrazný outfit inspirovaný postavou z Mortal Kombat

Hráč Diabla 4 vytvořil výrazný outfit inspirovaný postavou z Mortal Kombat

Richard Šimáček

Richard Šimáček

20. 11. 2023 09:00

Jeden z hráčů Diabla 4 chytře využil kosmetických předmětů ze hry, aby vytvořil vzhled inspirovaný postavou Shao Kahna ze hry Mortal Kombat. Stálo ho to 50 dolarů.

Reklama

Hráč Diabla 4 vytvořil výrazný outfit pro svoji postavu barbara, který se inspiruje postavou Shao Kahna z hry Mortal Kombat. Tato kreativní iniciativa využívá kosmetického oblečení z nové sady Hell's Champion. Díky tomuto setu vypadá postava skutečně věrohodně

Jeden hráč, známý jako Broken_Man23, vytvořil Shao Kahna-inspirovaný outfit pro svého barbara. Tento outfit využívá nové prémiové kosmetiky, včetně Hell's Champion a Death Toll, přičemž jejich celková hodnota dosahuje 5200 platiny. Hráči musí zakoupit 5700 platiny za 49,99 USD (1125 kč), aby získali dostatek platiny na tuto kosmetiku, což zdůrazňuje úspěch monetizačního modelu Diabla 4.

dva hlavní prémiové kosmetické doplňky, díky nimž tato sada funguje:

  • Hell's Champion (helma), 2800 platiny.
  • Death Toll (kalhoty), 2400 platiny.

Navzdory poklesu popularity hry po vydání sezóny Malignant zůstává systém přizpůsobení postavy jedním z výrazných prvků, které hráči oceňují. Blizzard v průběhu sezóny krve rozšířil herní obchod, přidal nové prémiové kosmetické předměty a umožňuje tak hráčům vytvářet unikátní vzhledy.

Diablo 4 stále láká hráče s možností plného přizpůsobení postavy, a předpokládá se, že příští sezóna přinese další prémiovou kosmetiku, umožňující hráčům tvořit postavy inspirované různými dalšími hrami. S novou oblastí Torajan Jungles a dalšími neprémiovými sadami brnění bude Diablo 4 i nadále nabízet hráčům prostor pro kreativitu a individualitu ve světě temnoty a démonů. Jen ta cena za některé kosmetické věci občas zabolí peněženku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama