Hororový říjen je za dveřmi. Jaké hry by vám neměly ujít?
i Zdroj: Remedy Entertainment
Slender: The Arrival Článek Hororový říjen je za dveřmi. Jaké hry by vám neměly ujít?

Hororový říjen je za dveřmi. Jaké hry by vám neměly ujít?

David Vondráček

David Vondráček

1. 10. 2023 11:00

U nás máme dušičky, v Americe mají Halloween. Říjen je zkrátka měsíc ve znamení hororů. I letos vychází několik hororovek, které by vám rozhodně neměly ujít.

Reklama

Slender Arrival : Remake

Slenderman slaví deset let, proto 18. října přichází předělávka legendárního Arrivalu. Hra alespoň podle traileru vypadá v mnoha ohledech vylepšená. Nám nezbývá než čekat, že to tak skutečně bude a věřit, že nás hra bude děsit stejně jako tehdy před deseti lety.

Dead Signal 

Hra od tvůrců úspěšné a oblíbené hry Welcome to the Game. Pravda, vyjít by měla až 31. října, tedy přesně na Halloween. Ačkoliv se nejedná přímo o pokračování Welcome to the game, hra je podle tvůrců ze stejného universa. 

Alan Wake II

Fanoušci oblíbené hry se po letech dočkali a Alan Wake se 27. října doufejme opravdu vrátí. Hrát bychom tentokrát měli za dvě postavy a příběh bude dle všeho navazovat na první díl z roku 2010.

Madison

Hra sice vyšla už minulý rok, přesto se jednalo o nejlepší horor roku 2022 a pokud jste ji nehráli, určitě byste ji měli vyzkoušet. Hra je totiž skutečně děsivá a má výbornou atmosféru.

Fears to Fathom - Ironbark Lookout

4. díl oblíbené série má vyjít 27. října. Epizodická Fears to Fathom série si hráče získala hlavně skvělou atmosférou, retro grafikou i celkovým zpracováním. Předešlé tři díly si hráči oblíbili. Nic nenasvědčuje tomu, že by i tento díl měl být výjímkou.

Kterých her se naopak nedočkáme? Koncem roku měly dorazit také další dva očekávané horory. Alone in the Dark a Silent Hill 2. První zmiňovaný ale nakonec vyjde až v polovině ledna. Remake parádního Silent Hill 2 však stále konkrétní datum nedostal, hru též očekáváme v roce 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama