Hororovka Until Dawn nejspíš brzy dorazí na PS5 i PC
i Zdroj: Sony
Until Dawn Novinka Hororovka Until Dawn nejspíš brzy dorazí na PS5 i PC

Hororovka Until Dawn nejspíš brzy dorazí na PS5 i PC

Richard Šimáček

Richard Šimáček

25. 1. 2024 07:00

Oblíbená hororovka z Playstationu 4 Until Dawn nejspíš dostane port pro Playstation 5 a i pro počítače. Oficiální oznámení má prý proběhnout už za 15 dnů podle věrohodného zdroje.

Reklama

Aktualizace: PlayStation během State of Play skutečně oznámil vylepšenou verzi Until Dawn, která dorazí na PC a PlayStation 5. Hráči se dočkají verze, která nejde specifikovat jako “remaster” či “remake”. V základu půjde o původní hru, nicméně přechází na Unreal Engine 5, dostane vylepšené animace a audiovizuál.


Původní článek: Leaker billbil-kun informoval o tom, že Sony pracuje na novém portu pro nejnovější konzoli Playstation 5 a dokonce i pro PC. Oficiální představení prý proběhne už za 15 dnů. Tento port by měl být značně vylepšený oproti původní verzi z Playstationu 4. Ve vývoji je momentálně něco přes rok.

S jistotou jde říct, že bude značně vylepšena grafika, a to nejdůležitější i snímková frekvence, která byla u původní verze poměrně nestabilní. Na PS4 hra měla zamknutou snímkovou frekvenci na 30 fps. 

Hororovka Until Dawn vyšla v roce 2015 a byla poměrně oblíbená. Hrajete v ní za skupinu mladých lidí, kteří se snaží přežít útoky všech možných monster. Ve vývoji by měl být i film podle této hry. Takže vypadá, že společnost Sony se rozhodla tuto hru oživit co nejvíce. Je tak dost možné, že spolu s těmito novými porty bude oficiálně oznámen i film.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama