Hororová hra Martha Is Dead z prostředí 2. světové války se dočká filmového zpracování
i Zdroj: LKA Studio
Filmy a seriály Martha is Dead Novinka Hororová hra Martha Is Dead z prostředí 2. světové války se dočká filmového zpracování

Hororová hra Martha Is Dead z prostředí 2. světové války se dočká filmového zpracování

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 1. 2024 14:00

Martha Is Dead dostane vlastní filmovou adaptaci. Oznámilo to jak tvůrčí studio LKA, tak produkční společnost Studios Extraordinares. Poznáme i režiséra a scenáristu.

Reklama

Vzpomínáte na celkem nedoceněnou (někteří hře dali pouhých 5 / 10) hororovou hru Martha is Dead? Vyšla v roce 2022 a postaralo se o ní celkem neznámé italské studio LKA. V recenzích získala v průměru 7.3 / 10, což z ní nedělá bůh ví co, každopádně i tak dokázala zaujmout producenty a filmová studia.

Martha is Dead dostane vlastní film! Oznámilo to studio LKA ve spolupráci s produkční společností Studios Extraordinares. O film se postarají scenárista a režisér André Hedetoft a Andreas Troedsson. Extraordinares na oficiálních stránkách uvedlo, že Martha Is Dead je “mimořádná hororová, sci-fi hra,” s čímž rozhodně musím souhlasit.

Martha is Dead je temný psychologický thriller z pohledu první osoby, odehrávající se v Itálii roku 1944, který stírá hranice mezi realitou, pověrami a tragédií války. Giulia, sestra mrtvé Marthy a mladá dcera německého vojáka, se musí sama vypořádat s traumatem z její smrti a následkem její vraždy. Honba za pravdou je zahalena extrémní hrůzou 2. světové války.” Dočtete se v oficiálním popisku hry.

Film Martha is Dead bude přímou adaptací, těšit se tak můžeme na příběh, který jsme mohli vidět ve hře, stejně tak známé postavy. Datum vydání aktuálně nevíme, nicméně vše budeme sledovat!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama