Horizon: Forbidden West či God of War: Ragnarok možná až příští rok
i Zdroj: Spite.cz
God of War Novinka Horizon: Forbidden West či God of War: Ragnarok možná až příští rok

Horizon: Forbidden West či God of War: Ragnarok možná až příští rok

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 2. 2021 13:50

Nejnovější zprávy konzolisty s PlayStation 5 nepotěší. Dva velké trháky možná až v roce 2022.

Reklama

Pokud se následující zprávy oficiálně potvrdí, tak nám bude konzolistů s PlayStation 5 opravdu líto. Další pořádný a exkluzivní titul pro PS5 je totiž stále v nedohlednu, nejprve se ukázalo, že očekávané závody Gran Turismo 7 byly přesunuty do roku 2022, a následovat by mohla klidně i dvojice akčních her Horizon: Forbidden West a God of War: Ragnarok.

Pojďme hezky popořadě. Leaker, který přišel před několika měsíci s informací, že PlayStation chystá PC port prvního Horizonu je opět aktivní a tvrdí, že Horizon: Forbidden West bylo odloženo na rok 2022. Důvody samozřejmě neznáme, nicméně mohou být hned dva důvody. Tvůrci nestíhají kvůli stále neustupující pandemii COVID-19 či je potřeba doladit optimalizaci pro oznámenou PS4. 

A RPG God of War: Ragnarok by mohlo následovat. Když šéf PlayStationu oznamoval PC verzi Days Gone, potvrdil také odklad Gran Turisma 7, přičemž se jej novináři vyptávali, jaké další hry pro PS5 vyjdou v roce 2021. God of War: Ragnarok, které je plánované na letošní rok ale nezmínil. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama