Hollywood Animal je nový strategický simulátor, ve kterém budeme budovat Hollywood
i Zdroj: Weappy Wholesome
Novinka Hollywood Animal je nový strategický simulátor, ve kterém budeme budovat Hollywood

Hollywood Animal je nový strategický simulátor, ve kterém budeme budovat Hollywood

David Vondráček

David Vondráček

7. 1. 2024 10:00

Weappy Studio už možná znáte. Stojí za poměrně úspěšnými policejními příběhovými sumulátory, This is Police. Tentokrát se v podobném duchu vydáme dobýt Hollywood.

Reklama

Ve hře Hollywood Animal se staneme šéfem filmového studia. Co si pod tím představit? Můžeme se stát multimiliardovým monstrem, točící blockbustery. Nebo můžeme být malým butikovým studiem, co dobývá festivaly. Někoho zase mohou lákat krváky a horory. Je na vás, jakou cestou filmu se vydáte.

Tohle celé je ale jen špička ledovce, neboť se budete potýkat se sociálními otřesy, korupcí, cenzurou, vztahy s úřady nebo kriminálními spory. Kromě vyjednávání si tak na své přijde i vyhrožování nebo lhaní. Protože přežít dokážou jen ti, co se přizpůsobí. Pravda je sice hezká věc, ale s ní v tomhle světě nepřežijete. Jste šéfem filmového studia a Hollywood Animal přináší výzvy odpovídající vašemu postavení. Jak přesvědčit mladou hvězdu, aby s vámi spolupracovala, když se zapřísahala, že s vámi nikdy spolupracovat nebude?

Ano, hra nabídne také stavění, správu zdrojů, vylepšování a další věci. Ale tahle část bude spíš druhořadá. Důležitá budou rozhodnutí, která činíte. Ať už se bude týkat Vrtochů, předsudků, závislostí nebo tajemství z minulosti. A v neposlední řadě si budeme moct i ušpinit ruce. Držet se zákona je fajn ale ještě víc se vyplatí přátelit se s mocnými lidmi, kteří dokáží přimhouřit oko. Někdo chce zvýšit plat? Možná byste mu měli připomenout tu uškrcenou prostitutku o kterou jste se postarali. Váš film potřebuje vydělat hodně peněz ale jak, když je měsíc narvaný konkurenčními filmy? Mafia zná způsob, jak tyhle konkurenční filmy takříkajíc odložit. 

V neposlední řadě pak bude důležitý i herecké obsazení. Někdo bude vaše vize sdílet, někdo bude chtít finančně motivovat a někdo holt přijde o pár žeber, než roli přijme. Nestyďte se za nic. Tohle je Hollywood Animal.

“Uskutečněte své sny - nebo zničte sny někoho jiného. Postavte se do čela velkého hollywoodského studia na úsvitu zvukové kinematografie a proveďte ho desetiletími tvůrčích úspěchů a lesku, hýření a temných činů, těžkých rozhodnutí a nepříjemných kompromisů.” Tak zní popis hry na stránce Steam

Hra by měla vyjít v průběhu letošního roku. V plánu je hra pouze na PC, bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama