Hideo Kojima se výrazně podílí na natáčení filmu Death Stranding. Na co konkrétně dohlédne?
i Zdroj: Kojima Productions
Filmy a seriály Novinka Hideo Kojima se výrazně podílí na natáčení filmu Death Stranding. Na co konkrétně dohlédne?

Hideo Kojima se výrazně podílí na natáčení filmu Death Stranding. Na co konkrétně dohlédne?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 6. 2023 15:00

O kvalitu filmové adaptace Death Stranding se pravděpodobně nemusíme bát. Sám autor hry Hideo Kojima se totiž podílí prakticky na všem důležitém, kromě režie.

Reklama

Studio Kojima Prductions a produkční společnost Hammerstone Studios v prosinci minulého roku oznámily filmovou adaptaci úspěšné hry Death Stranding. Už od vydání pak víme, že sám Hideo Kojima bude dohlížet na přípravy natáčení, ovšem nevědělo se v jakém rozsahu. To nyní sám prozradil na svém twitterovém účtu.

Hluboce se podílím na produkci, zápletce, vzhledu, designu a obsahu, jen nemám na starosti režii

Zdá se, že Kojima dohlíží prakticky na všechno důležité, což je skvělá zpráva, filmová adaptace by se tak mohla věrně přiblížit minimálně prvnímu dílu Death Stranding, který byl přijat velmi kladně, v recenzích si odnesl parádních 8.6 / 10. 

Nutno v závěru článku podotknout, nepůjde o vysokorozpočtový snímek na což sám Kojima upozorňoval už koncem minulého roku. Bude také zajímavé sledovat, jací herci se budou na filmu podílet, osobně bohužel neočekávám hlavního protagonistu hry Normana Reeduse. My už se nemůžeme dočkat prvního traileru, kde doufejme uvidíme také výskyt VV. Co se týče data premiéry, odhadujeme rok 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama