Herní vášeň za méně peněz: Slevy na konzole, PC a další s Alzou
i Zdroj: Alza.cz
Článek Herní vášeň za méně peněz: Slevy na konzole, PC a další s Alzou

Herní vášeň za méně peněz: Slevy na konzole, PC a další s Alzou

Komerční sdělení
8. 4. 2024 14:00

Otevřete bránu do světa nekonečné zábavy se skvělými slevami na herní konzole, příslušenství, výkonné počítače a mnoho dalšího herního vybavení, které Alza zařadila do akce Alza Dny. Ponořte se do epických dobrodružství a zažijte herní vzrušení za výhodné ceny!

Reklama

Vítejte v době, kdy se herní vášeň stává doslova dosažitelnější než kdy jindy. Alza Dny jsou tady a s sebou přinášejí explozi úžasných slev na širokou škálu produktů pro gaming, PC a příslušenství. Od 1. do 15. dubna se můžete těšit z neuvěřitelných slev ve výši 5 až 30 % na ty nejžhavější produkty, které Alza nabízí. Ať už jste vášnivým hráčem, nadšencem do počítačů nebo jen hledáte tu správnou výbavu pro vaše digitální dobrodružství, v této akci najdete vše, co potřebujete k tomu, abyste se ponořili do světa nekonečné zábavy. Pro naše čtenáře jsme vybrali ty nejlepší kousky, které tato akce nabízí. 

Herní konzole ve slevě

Ve světě herní zábavy je jen málo jmen tak ikonických jako PlayStation. S každým novým vydáním Sony nadále přeformuluje herní zážitek a balíček PlayStation 4 Slim 500GB s God of War Ragnarok není výjimkou. Tento balíček nejen nabízí přístup k jedné z nejoblíbenějších konzolí posledních let, ale také hráče ponořuje do mytologického světa severských bohů a epických bitev.

PlayStation 4 Slim se pyšní elegantním designem a kompaktní velikostí, což z něj činí ideální přídavek do každé herní sestavy. S kapacitou 500GB mají hráči dostatek místa pro ukládání svých oblíbených her, dat a multimediálního obsahu, což znamená, že se mohou ponořit do světa hraní bez obav z nedostatku místa.

Herní vášeň za méně peněz: Slevy na konzole, PC a další s Alzou
i Zdroj: Alza.cz

Jedním z nejvýraznějších prvků tohoto balíčku je hra God of War Ragnarok. Příběh plný dobrodružství, bojů a severské mytologie přenese hráče do nekonečných území severského světa, kde se setkají s bohy, obludami a mnoha dalšími legendárními postavami.

Celkově je balíček PlayStation 4 Slim 500GB + God of War Ragnarok neodolatelnou nabídkou pro všechny hráče, kteří chtějí zažít epické dobrodružství v nekonečném světě herní zábavy. S touto konzolí ve své herní kolekci se stanete součástí jedné z největších a nejvíce uznávaných herních komunit na světě. Navíc když v košíku vložíte kód “ALZADNY10” získáte tento kousek za skvělých 6 998 Kč.

Herní příslušenství

Razer BlackShark V2 X je výkonný herní headset navržen pro maximální pohlcení do hry. S vynikajícím zvukem, pohodlným nošením a robustní konstrukcí je ideální volbou pro hráče, kteří chtějí dosáhnout vrcholu své herní zkušenosti.

Díky univerzální kompatibilitě s PC, konzolemi a mobilními zařízeními je Razer BlackShark V2 X skvělou volbou pro všechny typy hráčů bez ohledu na jejich preferovanou platformu.

Razer BlackShark V2 X je synonymem pro výjimečný herní zvuk, pohodlí a spolehlivost. S tímto headsetem se hráči mohou plně ponořit do světa svých oblíbených her a zažít jedinečné herní zážitky, které nezapomenou.

S kódem “ALZADNY10” získáte 10 % slevu na tento hardware, který nakoupíte za 1 611 Kč.

Herní vášeň za méně peněz: Slevy na konzole, PC a další s Alzou
i Zdroj: Alza.cz

Herní monitor

ASUS TUF VG34VQL1B je 34" herní monitor, který přináší úchvatný zážitek z hraní díky svému širokému zakřivenému displeji a vysokým technickým specifikacím. S kombinací vynikajícího výkonu a pokročilých funkcí je tento monitor skvělou volbou pro váš herní setup.

S obnovovací frekvencí 165Hz a podporou technologie Adaptive-Sync (FreeSync Premium) monitor ASUS TUF VG34VQL1B nabízí plynulý a bezproblémový zážitek z hraní bez trhání obrazu či trhavých pohybů.

A teď ta nejlepší zpráva! Při zadání kódu "ALZADNY20" při nákupu a získáte tento skvělý monitor za pouhých 9 912 Kč.

Herní vášeň za méně peněz: Slevy na konzole, PC a další s Alzou
i Zdroj: Alza.cz

Počítač a notebook

AlzaPC GameBox Prime je ultimátní herní počítač, který kombinuje vysoký výkon, spolehlivost a elegantní design. S výkonným hardwarem a špičkovými technologiemi je tento počítač připraven splnit veškeré vaše herní ambice.

Počítač od Alzy je vybaven šestijádrovým procesorem AMD Ryzen 5, který poskytuje dostatečný výkon pro nejnáročnější herní tituly. S grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4060 a 32 GB operační paměti RAM si můžete být jisti, že tento počítač zvládne plynule spustit jakýkoli herní titul na vysokých nastaveních. S 1TB SSD diskem budete mít dostatek místa pro vaše hry, multimediální soubory a další data.

Tento našlapaný stroj se může pochlubit nejen svým výkonem, ale i elegantním designem. Moderní a kompaktní provedení s LED osvětlením vám umožní počítač umístit kamkoli ve vašem herním prostoru a dodá mu šmrnc. Momentálně můžete získat AlzaPC GameBox Prime s 10% slevou! Stačí při nákupu zadat kód "ALZADNY10" a tento skvělý herní počítač bude váš za 26 991,- Kč.

Herní vášeň za méně peněz: Slevy na konzole, PC a další s Alzou
i Zdroj: Alza.cz

VICTUS by HP 15-fa0977nc Performance Blue je notebook navržený pro ty, kteří potřebují vysoký výkon a spolehlivost pro své každodenní potřeby. S moderním designem, výkonným hardwarem a širokým spektrem funkcí je tento notebook ideální volbou pro práci, studium i zábavu.

Herní notebook je vybaven výkonným procesorem Intel Core i5 a 16 GB operační pamětí, což zajišťuje plynulý běh aplikací a multitaskingu bez zdržení. Grafická karta AMD Radeon RX 5500M s 4 GB paměti je připravena zvládnout i náročné grafické úkoly a hraní her.

Herní vášeň za méně peněz: Slevy na konzole, PC a další s Alzou
i Zdroj: Alza.cz

15,6" Full HD displej s antireflexní úpravou nabízí jasný a detailní obraz s živými barvami. Perfektní pro práci s grafikou, sledování filmů nebo hraní her, a to i ve světlém prostředí.

S výdrží baterie až 9 hodin se nemusíte bát o to, že by vás notebook opustil v nejméně vhodnou dobu. Můžete se plně soustředit na svou práci nebo zábavu bez nutnosti častého dobíjení.

Notebook VICTUS by HP 15-fa0977nc Performance Blue je nyní dostupný se slevou 15 %. Stačí použít kód "ALZADNY15" při nákupu a tento výkonný notebook bude váš za pouhých 16 057 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama