Herec Adam Driver se do Star Wars už nevrátí
i Zdroj: Disney/Lucasfilm
Filmy a seriály Novinka Herec Adam Driver se do Star Wars už nevrátí

Herec Adam Driver se do Star Wars už nevrátí

Richard Šimáček

Richard Šimáček

3. 1. 2024 16:00

Představitel Kylo Rena Adam Driver potvrdil, že se do série Star Wars už nevrátí. Adam Driver nebyl také moc spokojený s tím, jak se s jeho postavou ve filmech zacházelo.

Reklama

Adam Driver, herec, který hrál Kylo Rena v nejnovějších Star Wars filmech, potvrdil, že se už nevrátí do role Kylo Rena. V podcastu Smartless řekl, že se neúčastní žádného dalšího Star Wars projektu.

Jeho postava byla v posledním filmu zabita, ale jak je známo z mnoha Star Wars filmů a seriálů, to, že někdo umře, nemusí znamenat, že postava doopravdy umřela. Pěkný příklad toho je postava Boba Fetta, který sice ve Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho umřel, ale později se vrátil a bylo vysvětleno, jak přežil.

Adam Driver řekl, že skončil primárně kvůli tomu, že jeho postava skončila. Také se mu nelíbilo, jak bylo ve filmu s jeho postavou zacházeno. Postava Kylo Rena se tedy už v žádném dalším Star Wars filmu neobjeví. Na rozdíl od postavy Rey, která bude mít svůj vlastní film.

Nový Star Wars film, který bude navazovat na Star Wars: Epizoda IX - Vzestup Skywalkera, se bude odehrávat 15 let po nejnovějším filmu a Rey se v něm bude snažit znovu obnovit řád Jediů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama