Helldivers 2 Novinka Helldivers 2 prošlo ratingovou organizací, vyjít má už v říjnu

Helldivers 2 prošlo ratingovou organizací, vyjít má už v říjnu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 7. 2023 12:30

Nedávno oznámené Helldivers 2 vyjde v říjnu, tvrdí důvěryhodný insider Tom Henderson. Hra navíc prošla ratingovou organizací, což jeho tvrzení přispívá. V článku si můžeme společně připomenout teprve pár týdnů starý gameplay.

Reklama

Koncem letošního května došlo během PlayStation Showcase na oznámení kooperační střílečky Helldivers 2. Tvůrčí studio Arrowhead Game slibovalo vydání hry ještě v roce 2023, nicméně dodnes o ni nikdo neřekl ani slovo. Naštěstí tu ale máme pár všímavých jedinců. Lidé z Redditu zjistili, že hra před pár dny prošla ratingovou organizací, což znamená, že nebude mít daleko do vydání a rok 2023 je velmi pravděpodobný.

Ještě průběhu letoška má dojít na druhou PlayStation Showcase 2023
i Zdroj: PlayStation

Ještě průběhu letoška má dojít na druhou PlayStation Showcase 2023

Také se vám zdála letošní PlayStation Showcase 2023 slabá, co se týče PlayStation exkluzivit? Nám také, nicméně podle…

29. 5. 2023 16:37

Informaci nyní doplnil důvěryhodný insider Tom Henderson, ve svém článku prozradil, že Helldivers 2 vyjde v průběhu měsíce říjen, přesný den neví. Každopádně připomněl, že Sony má v nejbližší době odprezentovat druhou letošní PlayStation Showcase, právě zde bychom se měli dočkat nových informací o exkluzivitách PlayStationu a některá data vydání. Zapomenout pak nesmíme ani na některé chystané konzole, jako Project Q či údajnou PS5 Slim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama