Helldivers 2 bylo odloženo, vyjde až 8. února 2024
i Zdroj: Arrowhead Game Studios AB
Helldivers 2 Novinka Helldivers 2 bylo odloženo, vyjde až 8. února 2024

Helldivers 2 bylo odloženo, vyjde až 8. února 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 9. 2023 13:00

Helldivers 2 nakonec nevyjde letos, jak bylo plánováno. Hra byla odložena na 8. února 2024. Nicméně znovu bylo potvrzeno, že vyjde současně na PC a PlayStation 5 verzi. V článku se můžete podívat na zbrusu nové gameplay záběry.

Reklama

Arrowhead Game bylo součástí nedávného dílu State of Play, kde tvůrci předvedli zhruba 3 minutový gameplay PS5 verze. Bohužel jsme se kromě parádních záběrů dočkali také informace, že hru musejí odložit. Původně chystaný rok 2023 již bohužel neplatí. Helldivers 2 vyjde 8. února 2024 ve verzích PC a PlayStation 5. Předobjednávky pak startují již 22. září, co se týče PC verze, prozatím ji najdeme pouze na Steamu.

"Klíčové pilíře naší civilizace jsou pod útokem smrtonosných mimozemských civilizací, které se spikly, aby zničily Super Zemi a všechny hodnoty společnosti, která ji obývá. Vžij se do role elitní třídy vojáků, jejichž úkolem je šířit mír, svobodu a řízenou demokracii pomocí těch největších, nejstrašlivějších a nejvýbušnějších nástrojů celé galaxie." Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama