Helldivers 2 brzy přivítá plně ovladatelné Mechy
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Novinka Helldivers 2 brzy přivítá plně ovladatelné Mechy

Helldivers 2 brzy přivítá plně ovladatelné Mechy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 3. 2024 13:30

Hráči Helldivers 2 by již brzy mohli přivítat plně ovladatelné Mechy. Nějakým způsobem se ve hře objevily už nyní, pravděpodobně se jedná o chybu.

Reklama

Zdá se, že do oblíbeného kooperačního titulu Helldivers 2 brzy přibydou mechové. Pravděpodobnou chybou hry se totiž dostaly do rukou prvních hráčů, ač by je vůbec studio Arrowhead Game skrze aktualizaci přidalo, ti je samozřejmě ihned zaznamenali a podělili se s veřejností. Nicméně tato chyba by mohla znamenat, že aktualizace je za rohem.

To, že by se v Helldivers 2 měly objevit mechové studio potvrdilo ještě před vydáním. Mechy (mechaniční exoskeletoni) mají být plně ovladatelné hráči stejně jako v případě prvního dílu z roku 2015. Video níže.

Helldivers 2 vyšlo 8. února a v recenzích zabodovalo nečekaným úspěchem. Již pár dnů po vydání se stalo obrovským hitem, který velmi rychle dobýval přední příčky hratelnosti jak na Steamu, PlayStation 5. 

"HELLDIVERS 2 je týmová střílečka snímaná z pohledu 3. osoby, ve které elitní jednotky Helldiverů bojují o vítězství v mezigalaktickém boji, jehož cílem je zbavit galaxii vzrůstající hrozby vetřelců. Z pohledu třetí osoby hráči k likvidaci nepřátelských sil používají rozmanité zbraně (pistole, kulomety, plamenomety) i podpůrné prostředky (věže, letecké údery atd.). Píše se v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama