Harry Potter: Fanouškovský trailer k And The Cursed Child vám vyrazí dech
i Zdroj: Warner Bros. Entertainment
Novinka Harry Potter: Fanouškovský trailer k And The Cursed Child vám vyrazí dech

Harry Potter: Fanouškovský trailer k And The Cursed Child vám vyrazí dech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 1. 2024 10:00 1

Dostane někdy Harry Potter další obrovský filmový díl? Doufejme, že ano. A nám by rozhodně nevadilo, kdyby šel v duchu tohoto fanouškovského videa.

Reklama

Harry Potter, značka, postavy, knihy, filmy nebo skvělá videohra jménem Hogwarts Legacy. Tohle všechno má něco společného, svět kouzel, kde se mladí učí novým trikům potajmu mimo civilizaci. Disponuje naprosto dokonalými postavami a příběhy jednotlivých lidí či zvířat. Předpokládám, že většina z nás Harryho a jeho příběh dobře zná, a to především filmovou sérii, kde Harry a jeho nejbližší doslova válčí proti zlu jménem Lord Voldemort. Ačkoliv vše odstartovalo jako pohádkový film, poslední dva díly už cílily na podstatně starší sledující, prvky “hororu” daly závěru pořádný šmrnc.

Později jsme se dočkali neskutečně parádní a propracované hry Hogwarts Legacy, která v recenzích nasbírala vysoká hodnocení. V průměru je dnes na 8.4 / 10, a v současnosti se údajně pracuje na pokračování.

Dnešní článek se však týká další části příběhu Harryho Pottera. Jak možná někteří víte, autorka J.K. Rowlingová připravila další “díl”, ovšem nejednalo se přímo o klasickou velkou knihu či film. Jde o divadelní hru jménem Harry Potter And The Cursed Child (Harry Potter a prokleté dítě). Později vyšla také stejnojmenná kniha.

Harry Potter - Trailer (2025?)

Proč ale vlastně píšu tento článek? Hledal jsem si novinky a sledoval fanouškovská videa, reakce apod., než jsem narazil na opravdu neskutečně propracovaný trailer s názvem 2025. Připravil jej kanál Teaser Pro. Video pojmenoval, jako kdyby šlo o oficiální trailer k novému filmovému dílu, který snad vyjde v roce 2025. Je více než dvě a půl minuty dlouhý a vidět v něm můžeme věkově podstatně starší všechny důležité postavy, jak se znovu chystají k boji. 

Trailer působí naprosto profesionálně a nechybí mu fantastická atmosféra a úžasné efekty nebo hudba. Celkově je o hororově pojatou upoutávku a já musím přiznat, že z každé vteřiny traileru mám husí kůži. A teď tradičně otázka na vás, jak by se vám podobný díl slavné série Harryho líbil? Líbí se vám čistě hororové pojetí nebo jste spíše pro pohádkové příběhy viz první díly? Napište nám, jak se vám trailer líbil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama