Harold Halibut je nová příběhovka, která byla vytvořená za pomoci plastelíny
i Zdroj: Slow Bros.
Novinka Harold Halibut je nová příběhovka, která byla vytvořená za pomoci plastelíny

Harold Halibut je nová příběhovka, která byla vytvořená za pomoci plastelíny

David Vondráček

David Vondráček

4. 4. 2024 16:40

Indie studio Slow Bros už v tomto měsíci vydá svoji příběhovou adventuru, která byla pečlivě a ručně vyrobená za použití tradičních sochařských a modelářských technik.

Reklama

Hlavní hrdina se (ne)překvapivě jmenuje Harold, který pracuje jako asistent vědkyně na vesmírné lodi. Ta odletěla ze země kvůli hrozbě studené války, s cílem najít nový domov pro lidskou rasu. Je to už ale 250 let a vesmírná loď uvízla v oceánu na jedné z planet. Zatímco většina lidí se už se životem na lodi smířila, Harold, spolu s vědkyní Jeanne Mareaux stále věří, že jednoho dne z oceánu dostanou a najdou planetu, kterou budou moci nazývat svým domovem.

Harold Halibut byl ve vývoji dlouho, protože pracovní postupy byli skutečně velmi náročné. Každá jednotlivá scéna totiž musela být nejdříve ručně vytvořená a teprve poté byla naskenována a animátoři s ní mohli dále pracovat. Že to nebylo nic snadného dokazuje i to, že ve hře se nachází desítky postav s různými osobnostmi a příběhy. Harold Halibut ale kromě jedinečného stylu láká i na silný příběh, plného dramat, napětí i humoru. Dále na uvěřitelných a smysluplných rozhovorech a dabingu. 

„Harold Halibut je ručně vyrobená výpravná hra o přátelství a životě na vesmírné lodi velikosti města ponořené v cizím oceánu. Připojte se k Haroldovi, který prozkoumává pulzující svět retro-budoucnosti ve své snaze najít skutečný význam slova „domov“. Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu.

Harold Halibut dorazí už 16. dubna. A kromě PC dorazí také na PS5 a Xbox Series X/S. Hra ale bohužel v češtině nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama