Halo Infinite údajně s battle-royale režimem. Zareagovali tvůrci hry
i Zdroj: Spite.cz
Halo Infinite Novinka Halo Infinite údajně s battle-royale režimem. Zareagovali tvůrci hry

Halo Infinite údajně s battle-royale režimem. Zareagovali tvůrci hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 8. 2020 18:10

Japonský oficiální web Halo Infinite údajně láká na battle-royale. Někdo si to ale špatně přeložil.

Reklama

Halo Infinite je jednoznačně jednou z nejočekávanější her tohoto roku. Dlouho připravovaná akce nabídne hodiny příběhové části a samozřejmě i populární multiplayer. Ten bude překvapivě zcela zdarma, Microsoft jej vydá formou free-to-play. Jaké režimy nabídne ještě nevíme, nicméně někdo, kdo neuměl japonsky si prohlížel oficiální web Halo Infinite v Japonském obchodě. 

Všechny textové informace si zkopíroval a vložil do překladače. Ten přeložil prakticky všechno správně, až na jednu informaci. Tu přeložil jako Battle royale shooter. Člověk, který s informací přišel byl šťastný, že přišel na novou věc a informoval o ní na Redditu.

Zklamání ale přišlo dříve, než čekal. Zjistilo se, že překladač od Googlu nepřeložil jednu z částí špatně. Microsoft informuje, že šlo o chybu překladu. My bychom se ale přeci jen nedivili, kdyby se battle-royale v novém Halo objevilo, navíc, když bude free-to-play.

Halo Infinite vychází na PC, XBOX SX a XBOX ONE už na Vánoce 2020.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama